Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’ya Direkt Uçuşlar Başlıyor

Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’ya Direkt Uçuşlar Başlıyor

Almanya’da yaşayan gurbetçilere müjdeli haber: Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf ve Stuttgart şehirlerine direkt uçuşlar yaz döneminde başlıyor. SunExpress Hava Yolları, 4 Haziran 2024 itibarıyla her Çarşamba Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Stuttgart’a direkt uçuşlar düzenleyecek. Bu seferler, Ekim sonuna kadar devam edecek ve gurbetçilerin Türkiye’ye ulaşımını kolaylaştıracak.

Düsseldorf Uçuşları Artıyor

Yaz döneminde Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’nın Düsseldorf kentine de haftada üç kez direkt uçuş yapılacak. SunExpress, 6 Kasım’dan itibaren Düsseldorf’a haftada bir uçuş düzenlerken, Haziran ayından itibaren bu sayı haftada ikiye çıkarılacak. Pegasus Hava Yolları ise Nisan ayının ilk haftasından Ekim ayının son haftasına kadar Düsseldorf’a haftada bir direkt sefer yapacak.

Biletler Satışta: Almanya Uçuşları İçin Yoğun Talep Bekleniyor

Düsseldorf ve Stuttgart uçuşlarına ait biletlerin satışa sunulduğu ve yoğun talep beklendiği bildirildi. Ordu-Giresun Havalimanı’nın yeniden açılmasıyla birlikte, Almanya’daki gurbetçilerin Türkiye’ye daha kolay ve hızlı ulaşması bekleniyor.

Exit mobile version