featured

ONUR AIR RAMAZAN VE YAZ KAMPANYALARINDA TALEP ARTIŞI VAR

Onur Air firmasının düzenlediği Ramazan ve 2017 yaz kampanyalarının talipleri her gün daha çok artmaya ve sorulmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs/Ercan seferlerini noktalayan Onur Air firmasının akılları karıştıran bu kararı gerçekten de büyük bir gündem olmuştu. Hakkında çok fazla yazılıp çizilen ve hatta yorumlanan bu gündem başlığı Avrupa ve Rusya turlarına ağırlık vermesi ile yerini soru işaretlerini kaldırıp netliğe bıraktı. Durumdan anlaşılacağı gibi Ercan seferlerini ülkemizin diğer havayolu firmaları olan Atlasglobal, THY ve Pegasus havayollarının da seferler düzenleyerek rekabeti artırması sonrasında gerileyen yolcu grafiği yerine talep artışı olan yönlere uçuşlara devam etmek olduğu belli olmuştu.

Onur Air Artık Rusya ve Avrupa’ya Yoğunlaşıyor!

Onur Air Ercan seferlerini sonlandırma kararı sonrasında yapılan açıklamalar doğrultusunda daha çok talep olan Rusya ve Avrupa ülkelerine doğru uçuşlarını artıracağı belirdi. Ekonomik olarak uçuşlar sağlayan Onurair firmasının Kıbrıs hattında artan rekabet dolayısı ile oradan çekilerek rekabetin az ve uçuş noktalarının çok fazla olduğu başta Avrupa olmak üzere Rusya turlarına ağırlık vereceği öğrenilmişti. Hatta geçtiğimiz günlerde ilk kez Moskova seferi düzenleyen Onur air firmasının uçağı Moskova havalimanında su tankları eşliğinde karşılanmıştı. Akıllı bir yatırım olarak gözlemlenen bu atağın Türkiye – Rusya ilişkilerinin de iyiye gitmesi ile birlikte hızlanan ticaret trafiğinin yanı sıra turizmin de etkisi ile çok mantıklı bir karar olduğu belli oluyor.

Onur Air Ramazan Kampanyaları 2017’de Çok Daha İyi

Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli Ramazan kampanyaları düzenleyen Onur Air firması, büyüyen iş hacmi ile birlikte 2017 Ramazan kampanyalarında şimdilik liderliği göğüslediği görülüyor. Özellikle Türkiye’de ve ardından Müslüman coğrafyalarda büyük bir coşku ile karşılanan Ramazan ayında insanlar kutsal topraklara ziyaret edebilmek için çeşitli fırsatlar kolluyorlar. Bu fırsatların en başında gelecek olan hiç şüphesiz yol masraflarının az olması büyük bir etken. Onurair havayolu ise 1992 yılından bu yana yaptığı tüm girişimlerle ses getirdiği gibi bu Ramazan ayında da yurtiçi 54 TL’den yurtdışı ise 49 dolardan başlayan fiyatlarla seferler düzenliyor. Kutsal topraklara yolculuk yapmak isteyenler içinde çok cazip fırsatlar var. Bu fırsatların en başında ise Onurair ucuz uçak bileti bulabilme imkanı geliyor. Firmanın kendi sitesi dışında bu imkanlara en cazip fiyatlara ulaşabileceğiniz online uçak bileti ve rezaevasyon sistemi olan Ucuzauc.com sitesi geliyor. Firmanın https://ucuzauc.com/onur-air-ucak-bileti adresine giriş yaparak gitmek istediğiniz yöne uçak bileti fiyatlarını sorgulayarak en cazip olanını seçerek online olarak satın alabilirsiniz. Ayrıca 0 (212) 221 1 221 numaralı telefon üzerinden müşteri temsilcileri aracılığı ile uçak bileti satın alma, sorgulama, check in veya rezervasyon işlemlerinizi yapabilirsiniz. Tüm Onurair kampanyalarının bulunduğu bu platformdan Ramazan kampanyalarını da sorgulayarak dilediğiniz uçuş hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Güzel haberler duymaya ihtiyacı var bu sektörün. Çok üzüldük, çok yorulduk şimdi artık moral motivasyon dolu haberler sektör çalışanlarını mutlu ediyor.

    Cevapla