O Uçağa Çözüm Bulundu

Büyükçekmece sahilinde bulunan ve gençlerin eğlencesi haline gelen uçak için çözüm üretildi. Belediye ne yaptıysa gençlerin uçağın kanadından denize atlamalarına engel olamamıştı. Bunu kesin engelleyecek bir proje başlatıldı. O uçak kafe olacak.

Belediye Başkanı Hasan Akgün, yaz aylarında özellikle gençlerin kanadına çıkarak denize atladığı uçağın çay kahve içilebilecek bir yer olacağını söyledi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından seyir amaçlı olarak verilen uçağın kafeye çevrilmesinin sebebi ise ciddi derecede yaralanmaların önüne geçmek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akgün, seyirlik olarak sahilde bulunan uçağın Hava Kuvvetleri Komutanlığından alındığını ifade ederek, “Büyükçekmece’de herkesin gelip geçtiği Kordon Boyu’nun güzel bir yerine bunu monte etmiştik insanlar önünde fotoğraf çektiriyorlar. Fakat daha sonra gördük ki burada bunun kanadının üzerine çıkıp denize atlamaya başladılar. Allah korusun ölümle sonuçlanacak kazalara sebebiyet verilebileceğini gördük. Telle çevirdik, jiletli tellerle çevirdik ancak bunu önleyemedik. Cumartesi Pazar günleri İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar özellikle gençler Alkol içip buradan atlıyorlar.  Buna bundan sonra meydan vermeyeceğiz” dedi.

Exit mobile version