Nevada'lı Anne ve Bebeği uçaktan attılar

Las Vegas, Nevada’lı bir anne ve bebeği uçaktan atıldılar. Sebep çocuğun oksijen tüpü.
Roman Quintero zamanından önce doğmuş prematüre bir bebek.
60.66 Gram. Şimdi kronik akciğer hastalığından muzdarip ve kalbi hırıltılı çalışıyor. Makineler aracılığıyla pompalanarak oksijen alabiliyor.
Anne Yamile Quintero çocuğunu doktora götürebilmek için, Las Vegas’dan Miami’ye uçakla gitmek zorundaydı, hem de ailesini görecekti. Oğlu ile ilk kez uçakla seyahat edeceklerdi ve portatif oksijen tüpünü getireceğini söylemek için havayolunu defalarca aradı. “Tamam”cevabını aldı. Her şey uçaktaki yerini alınca değişti. Kalkışa sadece dakikalar kala kabin ekibi anne ve çocuğunu uçaktan indirdiler.
FAA- Amerika Ulusal Havacılık Yönetimi belirli tipte oksijen tüplerine izin veriyor ama imzalı bir doktor mektubu gerekli. Quintero, havayolu ekibinin karışık mesajlar verdiğini iddia ediyor ve uçağın girişinde neden durdurulmadığını soruyor.
Haber3’ün iletişim kurduğu havayolu, güvenlik nedeniyle oksijen tüplerine kabinde izin verilmediğini bildirdi. Kurumsal İletişim Ofisi Başkanı Richard Oliver yolcunun talebinde neyin ters gittiğini, ve yolcunun nasıl yanlış bilgilendirildiğini araştırdıklarını söyledi.
 

Exit mobile version