featured

Nakil için kalp taşıyan helikopter hastanenin pistine inerken kaza yaptı

Cuma günü bir hastanenin çatısındaki piste düşen helikopterin taşıdığı kalp bir can kurtardı.

Agusta A109S tipi helikopter Los Angeles’taki Güney Kaliforniya Üniversitesi Keck Hastanesine inerken sorunla karşılaştığında nakil için bir insan kalbi taşıyordu. Helikopter, hastanenin tepesindeki helikopter pistine yan yattı ve pilot hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Helikoperde taşınan kalbe eşlik eden sağlık ekibindeki iki kişi yaralanmadı. Kalbe gelince, alışılmadık yolculuk henüz bitmemişti.

Kazaya ilk müdahale eden ekipler yan yatan helikopterin enkazındaki organa ulaşmayı ve nakil ekibinin bir üyesine teslim etmeyi başardılar. Bu adam organı aceleyle yeni hayatına götürürken ayağı takılıp yere düştü. Kalbin içinde bulunduğu çanta, önce binanın çatısına çarptı ama sağlam olarak ameliyathaneye yetiştirdi.

Hastane sözcüsü Meg Aldrich, zorlu yolculuğa rağmen kalbin hasarlanmadığını ve kazadan iki saat sonra alıcıya takıldığını söyledi. “Bu aslında harika bir olay” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. I like your website very much, the explanations are very clear and simple, I wish your page to improve, goodbye, love and respect.

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    Hello colleagues, pleasant paragraph and pleasant arguments commented at this place, I am genuinely enjoying by these. Trenna Maximilianus Falzetta

    Cevapla
  3. Teen Maga Hat Beating : Boy Beating for Calling Black Students Niggas. Lindie Hy Rauch

    Cevapla