Melbourne Havalimanı'nda Şok: Yolcunun El Bagajında Kendi Kalbi Çıktı

Melbourne Havalimanı’nda Şok: Yolcunun El Bagajında Kendi Kalbi Çıktı

Güvenlik Görevlilerinin Hayatının Şoku

Melbourne Havalimanı’ndaki güvenlik görevlileri, Jessica Manning isimli yolcunun el bagajında plastik bir torbaya kapatılmış bir kalp buldu. Bu kalbin Jessica Manning’in kendi kalbi olduğunu öğrenen yetkililer, 1 saat süren kontrollerin ardından geçişine izin verdiler.

Kalbini Yanında Taşıyor

Yeni Zelanda’dan Avustralya’ya yolculuk yapan Jessica Manning, el bagajında kendi kalbini taşıyordu. Güvenlik görevlileri, plastik torbadaki kalbin Jessica’nın kendi kalbi olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadılar.

8 Yıl Önce Nakil Geçirdi

30 yaşındaki Jessica Manning, 8 yıl önce çift kalp ve karaciğer nakli geçirdi. Manning, “Yaklaşık bir saatimi bu lanet kalbi Avustralya’ya ulaştırmak için harcadım. Ama artık ona sahibim ve gardırobumda güvende” dedi.

Araştırmacılara Bağışladı, Geri Gönderildi

Kalbini araştırmacılara bağışlayan Manning, 10 ay sonra ihtiyaç kalmadığı için kalbin kendisine geri gönderildiğini söyledi. O günden beri kalbini sakladığını belirtti.

Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

Jessica Manning’in hayat hikayesi yürekleri burktu. Çocukluğunda üç kez açık kalp ameliyatı geçirdi. 19 yaşında kalp yetmezliği yaşadı ve üç yaşında geçirdiği ameliyat nedeniyle 22 yaşında karaciğer yetmezliğine yakalandı.

Doktorlar İki Yıl Ömür Biçti

2016’da doktorlar, uygun bir kalp ve karaciğer bulunamazsa Jessica’nın sadece iki yıl ömrü kaldığını söyledi. 16 ay sonra başarılı bir nakil operasyonuyla hayata geri döndü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir