Marmaray Ve İstanbul Havalimanı Metro Hattı 24 Saat Hizmet Verecek — Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin Memuru, SHGM, DHMİ
featured

Marmaray ve İstanbul Havalimanı metro hattı 24 saat hizmet verecek

Marmaray ile Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu, deprem bölgesinden gelenlerin ulaşımını kolaylaştırmak için 12 Şubat Pazartesi 00.00’a kadar 24 saat aralıksız hizmet verecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü, Marmaray ve Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının 24 saat hizmet vereceğini açıkladı.

TCDD sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

“Marmaray banliyö hattımız ile Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattımız, deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için 12 Şubat Pazartesi 24.00’e kadar 24 saat aralıksız hizmet verecektir.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Bu haber olarak iyi ve bilgilendirici bir haber ama fazlaca gururlanılacak bir olay değil: geç kalınmış bir olay. İBB, Kadıköy – Sabiha Gökçen M4 hattını daha önce böyle 24 saat kullanıma açtı. TCDD’nin yeni mi aklına başına gelmiş? Tam tersine onların öncü olması gerekirdi!

    Cevapla