Manchester'da Özel Concorde 50. Yıldönümü Etkinliği

Manchester Havaalanı’ndaki Runway Ziyaretçi Parkı, Concorde’un ilk kez gökyüzüne girmesinden bu yana 50 yılını kutlamak üzere Mart ayında özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Manchester Havaalanı’ndaki Havacılık Derneği , 2 Mart 2019’da benzersiz bir etkinlik düzenliyor. British Airways’in amiral gemisi Concorde – G-BOAC’ın kanatları altında servis edilen ikindi çayı düzenlenecek

Concorde partisinde,uçağın anısını yaşatabilmek  için  Concorde’un ünlü sarkık burnunu bir kez daha hareket etmesini sağlamak için değiştirildi. Concorde’nin ilk uçuşu ve Manchester’a girişinin film görüntüleri de yayınlanacak.

Runway Ziyaretçi Parkı Müdürü Rob Pattison, “Concorde çok özel ve sevilen bir uçaktır. Pist Ziyaretçi Parkı’nda yer alan Concorde filosunun Alpha Charlie’sinin amiral gemisi olmasıyla inanılmaz şanslıyız. Ziyaretçilerimiz on beş yıldır bu görkemli uçağın turlarına katılıyor ve Concorde’nin ilk uçuşunun yıldönümü kutlamalarını bu eşsiz etkinlikle kutlamaktan heyecan duyuyorum. ” diye konuştu.

Exit mobile version