LUFTHANSA YENİ OFİSİNE TAŞINDI

Dünyanın en büyük havacılık grubu Lufthansa’nın Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer basın mensuplarını yeni ofisinde ağırladı
Kemal Geçer, Lufthansa’nın,Türkiye’de 60 yıllık bir geçmişi olduğunu belirterek,Türk havacılık endüstrisi arasında güçlü bir bağlarının olduğundan bahsetti. Lufthansa grup şirketlerinin Türkiye’deki amacının seyahat sektörüne yatırım yapmaya devam etmek ve Lufthansa’nın geniş destinasyon ağı ile birleştirmek amaçlı olduğunun altını çizdi.
Hizmet şirketlerimiz,lojistik,bakım hizmetleri ve catering alanlarında önemli hizmet sunarken,Lufthansa gurup havayolları ise hem iş seyahatleri ve turizm amaçlı önemli bağlantılar ve destinasyonlar ile yolcularını buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti.
2017’den itibaren değişim sürecinde  başta yolcularımız olmak üzere kurumsal müşterilerimize ve acentalarımıza yenilikler sunmaya devam edeceklerini ifade eden Geçer, ayrıca Türkçe web site hizmetlerinden bahsederek,uçak içi ikram servislerini revize ettiklerini belirtti. Çok yakında Flynet Onboard internet servislerinin hizmete gireceğini ve kurumsal avantaj programlarının PartnerPlusBenefit avantajlarını da genişleştikleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Lufthansa’nın 20 Haziran 2017 de Avrupa’nın en iyi havayolu seçildiğini ve İş seyahati kategorisinde ise,Almanya ve Avrupa’nın en iyi havayolları sıralamasında Swiss ve Austrian Havayollarından sonra üçüncü sırada yer aldıklarından bahsederek, IATA tarafından Lufthansa’nın mobil self-servis uygulamasındaki başarısını “Fast Travel Platinum ödülü ile taçlandırmasından duydukları memnuniyet vurguladı.
Geçer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Exit mobile version