Lufthansa, Mısır'a yaptığı haftalık sefer sayısını 33'e çıkardı

Almanya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Lufthansa, Mısır’a yaptığı haftalık sefer sayısını 33’e çıkarma kararı aldı.
Lufthansa Hava Yolları Mısır’a yaptığı sefer sayısını artırma kararı aldı. Egypt Independent‘a konuşan şirketin Mısır müdürü Ziad Gabalawy, artan talep nedeniyle Lufthansa’nın böyle bir karar aldığını açıkladı.
”ALMANYA’DAN MISIR TALEBİ ARTIYOR”
”Bütün istatistikler ve göstergeler Mısır’a dönük talebin arttığını gösteriyor” diyen Gabalawy, ”Bu nedenle şirket Mısır-Almanya arasındaki haftalık sefer sayısını 29’dan 33’e çıkarma kararı aldı. Lufthansa, Almanya’nın Frankfurt ve Münih kentleri ile Avusturya’nın Viyana ve İsviçre’nin Zürih kentlerinden Kahire’ye uçuyor.” dedi.
Lufthansa’ya bağlı Euro-Tex şirketinin ise Mısır’ın resort bölgeleri Şarm El Şeyh ve Marsa Alam’a operasyon yaptığını kaydeden Ziad Gabalawy, kış döneminde bu şirketin de kapasite artırabileceğini ifade etti.
İLK 3 AYDA 227 BİN ALMAN TURİST ALDI
2016 yılında 655 bin Alman turistin Mısır’ı ziyaret ettiği belirtilen haberde, 2017’nin ilk 3 aylık döneminde Mısır’a giden Almanların sayısının ise yüzde 35 artışla 227 bine ulaştığı kaydedildi. (Turizmgüncel)
 

Exit mobile version