KRİSTAL KABİN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Her yıl merakla beklenen 11. Kristal Kabin Ödülleri töreni Hotel Atlantic Kempinski’de yapıldı. Hamburg Havacılığın bir girişimi olan ödül gösterisi, 21 ülkeden 85 başvuru ile uluslararası muhteşem bir platformdu. APEX Medya direktörü Maryann Simson’un ev sahipliği yaptığı fuarda, kabin içi teknolojik yenilikler ödüllendirildi.
Kabin konsepti, kabin sistemleri, elektronik sistemler, çevreci ve sağlıklı kabin, üniversite, materyal ve parça ve yolcu konforu kategorilerinde verilen ödüller için, dünyanın önde gelen tasarım, imalatçı ve üniversiteler en iyi olabilmek için rekabet içindeydi. Hotel Atlantis Kempinski’de düzenlenen törenle ödüller sahiplerine dağıtıldı.
Kabin Konseptleri kategorisi, Delta Air Lines’ın Delta One Suite, United Airlines’ın Polaris ve Bombardier’in C Serisi ile rekabet halindeydi.
İşte 2017 Kristal Kabin Ödülleri töreninden finalistlerin ve kazananların listesi (kazananlar koyu renktedir):
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ CB

Exit mobile version