KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı Teker Kesme Testi’nden Geçti

KIZILELMA İnsansız Savaş Uçağı Teker Kesme Testi’nden Geçti

Baykar, tamamen milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının önemli bir testten başarıyla geçtiğini duyurdu. Selçuk Bayraktar, Bayraktar KIZILELMA’nın Teker Kesme Testi’ni başarıyla tamamladığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Bu gelişme, uçağın performansı ve güvenilirliği açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

Teker Kesme Testi: Bir Başarı Hikayesi

Bayraktar KIZILELMA’nın Teker Kesme Testi, uçağın çeşitli zorlu koşullarda nasıl performans gösterdiğini ve güvenilirliğini ölçmeyi amaçlayan kritik bir aşama. Testin olumlu sonuçlanması, uçağın teknik ve operasyonel yeteneklerinin yüksek seviyede olduğunu kanıtladı. Bu test, uçağın ilerleyen süreçlerdeki performansını ve kullanılabilirliğini olumlu yönde etkileyecek.

Milli Teknolojinin Gücü

Baykar’ın milli savunma sanayindeki en son yeniliği olan Bayraktar KIZILELMA, bu testle birlikte yüksek performans ve güvenilirlik standartlarını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’ın açıklaması, Türkiye’nin savunma sanayindeki yerli ve milli çözümlerinin başarıyla ilerlediğini gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 hafta önce

    2027 de savaş var, enaz 3filo Kızılelma tei tf 10.000 motorlu hazır olmalı

    Cevapla
  2. 2 hafta önce

    2027 temmuza kadar kızılelmadan tei tf 10.000 yerli motorlu enaz 3 filo oluşturulmalı.2027temmuza kadar türkiye bir savaşa girmek zorunda kalacak,kahin olmaya gerek yok .şuan yollar yapılıyor taşlar döşeniyor.erdoğan öyle yada böyle savaş ve kaos kartını oynamak zorunda kalacak. bu onun kaderi,2027 temmuza kadar türkiye lübnanda israille kapışmak zorunda kalacak. 22 ay sürecek bir füze savaşı,ve türkiyenin yeni geliştireceği bir füze sistemi savaşa nokta koyacağı anda amerika türkiye devlet yönetimine içerideki işbirliği yapacağı Kemalizm ile birlikte yönetime el koyacak..amerika türkiye ve israili kardeş ülke ilan edip masaya oturtacak ve masada türkiye kaybedecek.türkiye milletiningücü Erdoğanı kurtarmaya yetmeyecek. .Erdoğan görevden uzaklaştıracak, 2029 chp hdp ittifakı iktidar özgür özel başkan oluyor.2030 kaos heryerde tüm ülkede güneş yok heryer sis bulutu.2031 türk milleti 100 yıllık derin narkozdan uyanacak diriliş ve uyanış başlayacak.. 100 yıllık asimilasyon yasaları yerle bir olacak türk milleti 100 yıl önceki genetik fabrika ayarlarına geri dönecek..2032 sis bulutu dağılıyor güneş yeniden doğuyor.ülkenin başında teknokrat bir yapı hükümet var.2032 ,2037 restorasyon ve yükseliş dönemi başlıyor.türkiye özüne dönmüş ve genişlemiş görünüyor.lübnanın tükiyeye katılması muhtemel görünüyor.

    Cevapla