featured

Katar Havayolları en az 7500 TL maaşla Türk personel alacak

Katar Havayolları büyüyen filosuna paralel olarak artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak için dünya genelinde pilot ve kabin görevlisi arıyor. Türkiye’de çalışan birçok Türk ve yabancı pilotu astronomik maaşlarla transfer eden Katar Havayolları şimdi de İstanbul’da kabin personeli alımı için etkinlik düzenleyecek.
MAAŞLAR 7 BİN 500 LİRA’DAN BAŞLAYACAK
İşe alım etkinliği 29 Nisan’da İstanbul’daki Crowne Plaza’da yapılacak. Başvuruda bulunacak olanların 21 yaş ve üstü, en az lise mezunu olması ve akıcı İngilizce yazıp konuşması gerekiyor.
Kabul edilenler 6 aylık deneme süresi sonunda Katar Havayolları’nda vergisiz 1500 Euro’dan (7 bin 500 TL) başlayan maaşlarla çalışma şansı yakalayacak.
Uçuş saati artıkça personelin maaşı da yükselecek. Başvurusu kabul edilenler Doha’da yaşayacak. Geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduğunda maaşı 15 bin lirayı da geçebilecek. Katar Havayolları başvurularda uçuş tazminatı, konaklama, harcırahlar ve görev için ulaşımında olduğu bir dizi paket sunacak.

DOHA DA EŞYALI DAİRE DE TAHSİS EDECEKLER
Kabul edilenlere Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire de tahsis edilecek. Türkiye’de havayolu şirketlerinde uçan kabin görevlilerinden de başvuralara ilgi göstermesi bekleniyor. Başvurmak isteyenlerin beraberinde CV’si, pasaport fotokopisi ve eğitim sertifikalarını da getirmesi istendi.

6 AY DENEME SÖZLEŞMESİ
Eğitim kursu tamamladıktan sonra, 3 yıllık bir süre için altı aylık bir deneme süresi ile sabit süreli bir sözleşme yapılacak. Bu üç yıldan sonra, sözleşme uzatılabilecek. Normal olarak 80-100 saat arasında uçuş yapılacak. İlk 6 ayın temel maaşı ortalama 733 euro olacak. (HABERTÜRK)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Suan zaten 1500 eur maas almıyo musnuz neden basvuruosunuz ki

    Cevapla
  2. 6 yıl önce

    Kabin memurlarinin basvurmasini tavsiye edrim ,memnun kalacaklarindan eminim,Qatar da ucak Turk kabin memurlari var,ulasip sorabilirsiniz.

    Cevapla
  3. 6 yıl önce

    Crowne Plaza Ama hangisi tam adres yok

    Cevapla
  4. 6 yıl önce

    Crowne Plaza Diyor ama istanbulda 3 adet var

    Cevapla
  5. 6 yıl önce

    Paraya herseyini degişenler..yazık cok yazık

    Cevapla
  6. 6 yıl önce

    Bence TK kabin ekipleri bu fırsatı kaçırmasın. Hava Sen’e geçmekten korkarak kendi sonlarını hazırladılar, yeni TIS ile Kabin AŞ kurulacak ve Kabin AŞ’ye 3000TL maaşla geçmeyi reddeden tüm kabin memurları işten atılacak. Katar fırsatını kaçırmayın, sonra üzülmeyin.

    Cevapla
  7. Ekipler arasinda cok konusulmakta bu haber bircok kisi basvurmak istiyor. Herkes icin hayirlisi olsun. Basvurularla ilgili daha detay verirseniz seviniriz. Bende basvurmak istiyorum.

    Cevapla