Kabin memurundan bir Anons

BAZEN HATIRLATMAK GEREKİR
Bayanlar, Baylar  ve Sevgili Çocuklar;
Yaşam serüveninizin devam ettiği bu uzun gibi görünen kısa yolculuğumuzda, sizlere birkaç hatırlatmada bulunmak istiyoruz.
Şu an hangi şartlarda, hangi konumda olursanız olun, hep gülümseyecek enerjiniz olsun. Bunun ceplerinizdeki paradan daha değerli olduğunu göreceksiniz.
Hayat sizi bir sağa, bir solo savurduğunda, düşmekten kurtulacağınız bir çıkış yolu mutlaka bulunur. Bunlar her zaman yanı başınızda olur.
Karamsarlık anında  ” Yönümü kaybettim, hala çıkmazdayım ” dediğinizde, yolunuzu aydınlatacak olan ışıklar; karanlığın sadece bir yanılsama olduğuna inanmakta, yaşanan hiç bir şeyin sizden daha önemli olmadığını hatırladığınızda, iç sesinizin en iyi pusula olduğunu anladığınız zamanlarda bulunur!
Kalbiniz, sizi yaşama bağlayan en önemli varlığınızdır. Bilindiği gibi sevgiyle çalışır, sevildikçe ruhlarınıza göre ayarlanır, karşılığında mutlaka hep Aşk’a açılır.
Aşk yaşamın özündedir. ” Hani nerede? ” dediğinizde önce kendinizi, sonra başkasını sevin. Almadan önce vermeye devam edin. Ve Aşk’ın ta kendisi olduğunuzu unutmayın.
Can yeleğiniz ailenizdir, dostlarınızdır,  bazen hiç tanımadığınız birileridir. Onları hayatlarınızdan çıkartmayın. Her zaman sıkı sıkı sarılıp, ilgilenin.
Kaybedince değil, kaybetmeden sevdiğinizi söyleyin. Hadi ne duruyorsunuz ertelemeyin, şimdinin tekrarı yok.
Hayatınız için, şöyle geriye doğru iyice yaslanın, kollarınızı yukarı kaldırın, derin bir nefes alarak gevşeyin. Kafanızda çalışıp duran tüm gereksiz düşünceleri şimdi sil moduna alın, hayatınız boyunca geri dönüşüme asla dokunmayın!
Her bir uçuş gibi, hayat yolculuğu da elbet bir süre sonra bitecek. Önemli olan uçuşun kaç saat sürdüğü değil, o süreyi nasıl geçirdiğinizdir. Rotanız başkalarının izleri olmasın. Kendi rotanızı çizebilecek güce sahipsiniz.
Korku bize öğretildi, şimdi bazı şeyleri unutmanın tam zamanı.
Gökyüzünün kanatsız melekleri olarak bir ses uzaklığında, her an yanınızda olduğumuzu unutmayın!
Şimdi gülümseyin, teşekkür edin, yaşamın tadını çıkarın.
Haydi,  iyi yolculuklar!

Exit mobile version