JET2 Holidays, İngiliz hükümetine çağrıda bulundu

jet2-holiday

İngiltere’nin en büyük ikinci tur operatörü JET2 Holidays, İngiliz hükümetine çağrıda bulundu.

İngiliz hükümetinin yurtdışı seyahatler için uyguladığı trafik ışığı sistemi sebebiyle plan yapmakta zorlanan tur operatörleri çağrıda bulundu.

Heapy: Seyahat kısıtlamalarıyla ilgili freni artık kaldırın

Jet2 CEO’su Steve Heapy İngiliz hükümet üyelerine seslendi. Heapy şunları söyledi: ” Bu yaz için 10 binden fazla koltuğu Hırvatistan ve Jersey’de Malta, Madeira, Dubrovnik ve Split gibi yeşil listedeki destinasyonlara ek kapasite olarak ekledik. Yeşil listedeki destinasyonlar müşterilerimizden büyük miktarda talep almaya devam ediyor ve bir kez daha tatilcilere daha fazla seçenek ve esneklik sağlayarak bu talebe hızla yanıt veriyoruz.

Bir yandan böyle harika destinasyonlara daha fazla uçuş ve tatil eklemekten çok memnunuz, ancak diğer yandan daha birçok destinasyonun belirgin bir neden olmadan yeşil listeden çıkması bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Şu anda en yoğun tatil sezonunun ortasındayız, bu yüzden hükümeti uluslararası seyahatin el frenini çekmeye ve günlük yaşamın diğer birçok alanında olduğu gibi aynı yaklaşımı benimsemeye çağırıyoruz. Aşı programı büyük bir başarı olmaya devam ediyor, bu yüzden bu yaz tatillerimizin tadını çıkarmak da dahil olmak üzere bunun faydalarından yararlanmalıyız.”

Exit mobile version