İTALYA'DA UÇUŞ EMNİYET KURALLARI CAN YAKIYOR

Geçen hafta 43 yaşındaki İngiliz yolcu Peter Kempton eşi ile Korfu Adası’na tatile gidiyordu. Adam ve eşi uçakta devamlı kavga ediyorlardı.
Thomas Cook’un East Midlands Havaalanı’ndan kalkan uçağı, kötü hava koşulları nedeniyle İtalya’ya beklenmedik bir iniş yaptı. İddiaya göre, adam koşarak uçaktan indi. Uçak  Brindisi Havaalanı’nda yakıt alıyordu. Yolcu polis tarafından durduruldu. Aynı anda  pilot karısının da uçaktan indirilmesini emretti.
Lokal gazete Brindisi Report’un bildirdiğine göre; adam uçuş emniyet kurallarını ihlal ettiği için maddi cezaya çarptırıldı.
Thomas Cook sözcüsü; Korfu uçuşunda bir çiftin İtalya’da uçaktan  çıkarıldığını, yolcu güvenliğinin  her şeyden önemli olduğunu ve  konunun artık  İtalyan polisinin elinde olduğunu söyledi.
Daha önce de bir İngiliz turist Manchester’den  aynı havaalanına gelen Ryanair uçağından iner inmez, pisti tuvalet gibi kullanırken yakalanmış, İtalyan sınır polisi ile burun buruna geldiğinde bir açıklama yapamamış ve 3 000 £ cezaya çarptırılmıştı.
 

Exit mobile version