İstanbul’a Yeni Uçak: BBN Havayolları Airbus A321’i Filosuna Ekledi

İstanbul'a Yeni Uçak: BBN Havayolları Airbus A321'i Filosuna Ekledi

Las Vegas, Nevada’da bulunan Nexus Aviation Ventures, Airbus A321-200 tipi MSN 2916 uçağını İstanbul merkezli BBN Havayolları’na teslim ettiğini duyurdu. MSN 2916, Türkiye CAA onayını alarak İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (SAW) dışına uçuş gerçekleştirecek.

BBN Havayolları, ACMI pazarlarına odaklanarak İstanbul’da stratejik bir konuma sahip. Şirket, halihazırda Airbus yolcu ve kargo uçaklarından oluşan bir filo işletiyor.

Nexus Aviation Ventures’ın Ticari Direktörü Pablo Aguirre, “Uçaklarımızı Türkiye semalarında uçarken görmekten gurur duyuyoruz. BBN Havayolları ile aylarca süren çalışma ve işbirliğinin sonucu. BBN ekibinin olağanüstü profesyonelliği sayesinde uçağımız emin ellerde.” dedi.

BBN Havayolları Genel Müdürü Göksenin Seyhan ise, “MSN 2916’yı büyüyen filomuza entegre etmekten heyecan duyuyoruz. Bu ekleme, üst düzey ACMI hizmetleri sunma ve müşterilerimizin dinamik ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığımızı güçlendiriyor. Nexus Aviation Ventures güvenilir bir ortak oldu ve gelecekteki işbirliklerini sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version