İstanbul Havalimanı’ndan Bursa’ya Günde 12 Sefer: İstanbul Seyahat A.Ş.’den Yeni Hizmet

İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya Günde 12 Sefer: İstanbul Seyahat A.Ş.'den Yeni Hizmet

İstanbul Seyahat A.Ş., İstanbul Havalimanı’ndan Bursa’ya yapacağı seferlerle hizmet ağını genişletiyor. 15 Nisan’dan itibaren başlayacak olan İstanbul Havalimanı-Bursa seferlerinin günde 12 kez yapılacağı duyuruldu.

İstanbul Seyahat A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, TÜRSAB üyesi oldukları ve İstanbul Havalimanı’ndan Tekirdağ bölgesine tarifeli seferler düzenledikleri belirtildi. 2019 yılından itibaren Trakya bölgesine düzenlenen seferlere İstanbul Havalimanı-Edirne güzergahının eklenmesiyle hizmet ağlarını genişlettiklerini açıklayan şirket, 2023 yılında İstanbul Havalimanı-Sakarya-İzmit-Gebze güzergahında da seferlere başladıklarını bildirdi.

Resmi bir anlaşma kapsamında İstanbul Havalimanı’nın uluslararası aktarma merkezi olması sebebiyle daha konforlu bir hizmet sunma amacıyla İstanbul Havalimanı-Bursa seferlerine başlama kararı aldıklarını belirten İstanbul Seyahat A.Ş., 15 Nisan 2024’ten itibaren İstanbul Havalimanı-Bursa istikametinde günde 12 sefer düzenleyeceklerini duyurdu.

Açıklamada, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü’nü kullanarak direkt olarak Bursa terminaline ulaşılacağı vurgulandı. Bilet fiyatları ve sefer saatleri hakkında bilgi almak ve bilet satın almak için şirketin resmi web sitesi olan www.istanbulseyahat.com.tr adresinin ziyaret edilebileceği belirtildi.

Tüm yolculara iyi yolculuklar dileyen İstanbul Seyahat A.Ş., İstanbul Havalimanı-Bursa seferlerinin hizmete başlamasıyla daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Exit mobile version