İstanbul Havalimanı'nda Thy Ekipleri Şikayetçi

İstanbul havalimanında taşlar yerine yavaş yavaş otururken, Thy ekiplerinin şikayetleri devam ediyor.

Havalimanına ulaşım problemlerinde ring seferi uygulaması ile bir nebze de olsa rahatlayan ekipler, şimdide yakınlarının ya da taksilerin personel binası önüne gelememelerinden şikayetçi.

İstanbul Havalimanında inşa edilen personel kapısı terminal binalarından ayrı bir yerde bulunuyor. Hemen yanı başında da THY’nin yeni yönetim binası inşaa ediliyor.

Otoparka park edilen araçlardan personel kapısına kadar ulaşım yaz aylarında kısmi olarak rahatsızlık vermese de kış aylarında ki rüzgar ve yağışta ne olacağı düşündürüyor. Yağmurlu havalar için dar bir bölüm yapılsa da rüzgarlı havalarda işe yaramayacak gibi.

Personelin şikayeti ise taksi, ailesine ait araç ya da diğer yakın çevresine ait araçların ana kapıya gelememesi. Anayol üzerinde bulunan kapılarda inmek veya binmek durumunda kalan personel yine oldukça uzun bir yol yürüyor. Ayrıca personel yakınları ve taksiler anayol üzerinde bekleme yapmak zorunda kalıyor. Bazı sürücüler de ana yolda beklememek adına kaldırımlara çıkıyor. Bazı koşullarda ise yanlarında personel olan sivil araçların içeriye girmelerine izin veriliyor.

Personelin talebi; yakınlarının ya da taksilerin en azından personel kapısı önünde inip binmelerine olanak tanınması.

@AirlineHaber

Exit mobile version