İstanbul Havalimanı, Dünyanın En İyi Havalimanı Seçildi

İstanbul Havalimanı, Dünyanın En İyi Havalimanı Seçildi

New York merkezli prestijli seyahat dergisi Conde Nast Traveler, İstanbul Havalimanı’nı ‘Dünyanın En İyi Havalimanı’ olarak seçti. Derginin editörleri ve okuyucuları tarafından yapılan değerlendirmeyle İstanbul Havalimanı, küresel havacılığın zirvesindeki yerini bir kez daha perçinledi.

Her yıl düzenlenen “Okuyucuların Seçimi” anketi, Conde Nast’ın New York ve Londra merkezli yayın grubu tarafından yürütülüyor. Lüks seyahatin nabzını tutan bu prestijli anket, yüz binlerce seyahatseverin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 2023 listesinde İstanbul Havalimanı, 2022’de olduğu gibi Singapur Changi Havalimanı’nı geride bırakarak zirveye yerleşti. Dünyanın dört bir yanından gelen oylarla bir kez daha birinciliği elde eden İstanbul Havalimanı, sektördeki başarısını kanıtlamış oldu.

İstanbul Havalimanı, yalnızca Conde Nast Traveler’ın değil, diğer önemli seyahat yayınlarının da gözdesi olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Travel + Leisure dergisi tarafından da 2024 yılının en iyi havalimanı olarak gösterilmişti. Conde Nast Traveler’ın açıkladığı listenin üçüncü sırasında Güney Kore’nin Seul Incheon Havalimanı yer alırken, dördüncü sırada Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı, beşinci sırada ise İsviçre’nin Zürih Havalimanı bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir