İstanbul Havalimanı, Dünya Genelinde Üst Üste Dördüncü Kez En İyi Havalimanı Seçildi

İstanbul Havalimanı, Dünya Genelinde Üst Üste Dördüncü Kez En İyi Havalimanı Seçildi

İstanbul Havalimanı, “Air Transport Awards 2024″ten “Yılın Havalimanı” ödülüyle onurlandırıldı. İşletmeye başladığı 5 yıl içinde 4 kez bu prestijli ödülü kazanarak büyük bir başarı elde etti. İGA İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen, ödülle ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya havacılık sektörünün önde gelen yayınlarından biri olan ve havacılık alanındaki tüm ana kategorileri ödüllendiren tek uluslararası etkinlik olan “Air Transport Awards”ta kazananlar belirlendi. Bu yılın “Yılın Havalimanı” ödülü İstanbul Havalimanı’nın oldu.

Yunanistan’ın Ekali kentinde düzenlenen törende, ödül İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen’e takdim edildi. İstanbul Havalimanı, 2021, 2022 ve 2023 yıllarında da dünya genelindeki rakiplerini geride bırakarak üst üste dördüncü kez bu prestijli ödülü kazandı.

Her yıl Hermes – Air Transport Organizasyonu, ATN (Air Transport News) ve ALA (America Latina Aeronoticias) tarafından düzenlenen “Air Transport Awards” ödülleri, sektöre katkı sağlayan kişilere, kurumlara ve şirketlere veriliyor. Kazananlar, 4 binden fazla Air Transport News okuyucusu ve havacılık sektöründeki yöneticilerin katıldığı oylama ile belirleniyor.

İstanbul Havalimanı CEO Vekili Selahattin Bilgen, törende yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “İstanbul Havalimanı olarak, üst üste dördüncü kez ‘Yılın Havalimanı’ ödülüne layık görülmek gurur verici. Bu ödül, operasyonel mükemmelliğimizi kanıtlıyor ve tüm ekiplerimizin özverili çalışmasının bir göstergesi. Misafirlerimize daha iyi bir seyahat deneyimi sunmak için sürekli olarak standartlarımızı yükseltiyoruz. Bu ödül, sektördeki liderliğimizin bir teyidi.”

Air Transport News Genel Direktörü ve CEO’su Dr. Kostas Iastrou ise şunları söyledi: “İstanbul Havalimanı, Covid-19 pandemisine rağmen dirençli ve inovasyonda lider bir havacılık merkezi olduğunu kanıtladı. Bu ödül, havalimanı çalışanlarının özverili çalışmalarının bir göstergesi ve misafirlerine sundukları keyifli yolculuk deneyiminin bir yansımasıdır.”

Exit mobile version