İstanbul Havalimanı, Çin'den

İstanbul Havalimanı, Çin’den “Yılın Uluslararası Havalimanı” Ödülü ile Döndü

Havacılık ve seyahat endüstrisinin önde gelen dergisi CAAC Inflight Magazine, 5 Ocak 2024 tarihinde Pekin’de düzenlenen “Sky Choice Seyahat Ödülleri” töreninde İstanbul Havalimanı’nı “Yılın Uluslararası Havalimanı” olarak seçti.

Bu anlamlı ödül, İstanbul Havalimanı’nın global ölçekteki etkinliğini ve seyahat deneyimine katkılarını vurguluyor. İGA, değerlendirme sürecindeki başarılarıyla liderliğini pekiştirirken, 2024’e bu prestijli ödülle güçlü bir başlangıç yaptı.

İGA’dan yapılan açıklamada, Çin pazarına yönelik geliştirdikleri ürünler, hizmetler ve projelerin değerlendirilmesi sonucunda bu ödüle layık görüldükleri belirtilirken, geçtiğimiz yılın birincisi olan Doha Havalimanı’ndan ödül almanın gurur verici olduğu vurgulandı.

Açıklamada, bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür edildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga cin odul

© AirlineHaber.com

Not: Haber sitemizde yapılan havacılık haberleri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bizi her yerde ve her zaman takip edin www.airlinehaber.com duyarlı bir tasarıma sahiptir ve sayfayı herhangi bir bilgisayardan, mobil cihazdan veya web tarayıcısından açabilirsiniz. Daha güncel haberler için Google HaberlerLinkedInTwitter ve Facebook sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir