İsmail Küçükkaya’dan THY’ye tepki

İstanbul – Antalya seferinde dün yaşanan talihsiz olayda uçakta bulunan Fox Tv’nin başarılı habercisi İsmail Küçükkaya THY yollarına sitemlerini iletti. Sıklıkla seyahat eden İsmail Küçükkaya havalimanında da habercilik yapmaktan geri kalmadı. Ekranların sevilen yüzü Çalar Saat programına ara vererek tatil için Antalya’ya gidiyordu.
İşte o Paylaşımlar;

Sn dk/ THY’nin İstanbul Yeni Havalimanı’ndan kalkan 2430 sefer sayılı Antalya uçağı, havada uçağa kuş sürüsü çarpması nedeniyle geri döndü. Uçak, seferini yarıda kesip, İstanbul havalimanına iniş yaptı. Uçağın kokpit camında çatlama meydana geldi.

Uçak, Antalya yolunda iken, pilot; ‘bir kuş sürüsü çarptığı için, kokpit camında meydana gelen çatlak nedeniyle sivil havacılık kuralları gereği İstanbul Yeni Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı’ anonsu yaptı.
THY Kriz yönetimi becerisi sıfır. En ufak bi açıklama yok. Yolcuları balık istifi doldurdular. Kimse ne yapacağını bilmiyor. Uçak mı değişecek, sefer mi iptal edilecek keşke bi bilgilendirme yapılsa @TurkishAirlines
https://twitter.com/i/status/1144626420498518016
THY Basın Müşaviri @yhyustun aradı, bilgilendirme için bir ekibin yolcuların yanına gelmek üzere olduğunu; ve uçak değişikliği yapılacağını söyledi.
THY Basın Müşaviri @yhyustun saat 19.30 için yeni bir uçakla İstanbul Antalya seferi organize edileceğini söyledi şimdi ikinci kez arayarak.
Uçağımız kalkıyor arkadaşlar. Selametle 15.10 İstanbul/Antalya uçağı, saat 20 itibariyle havalanıyor. Hayırlısıyla. Geçmiş olsun mesajları için teşekkürler.
Antalyadayız.
Exit mobile version