İSG, 165 Destinasyona Bağlanıyor, Global Büyüme Hedefinde

İSG, 165 Destinasyona Bağlanıyor, Global Büyüme Hedefinde

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), bu yıl 14. kez düzenlenen İstanbul Airshow Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı’nda yerini aldı. 26-28 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı eski dış hatlar terminalinde gerçekleştirilen fuar, sivil havacılık sektörünün uluslararası buluşma noktası olarak öne çıkıyor. İSG, bu prestijli etkinlikte yeni hizmetlerini ve havalimanında yürütülen projelerini ziyaretçilerle paylaştı.

Bakan Uraloğlu İSG Standında

Fuarın açılış törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İSG standını ziyaret ederek Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy’dan, özellikle 2. pistin açılmasıyla birlikte havalimanındaki gelişmeler hakkında detaylı bilgi aldı. Ersoy, Bakan Uraloğlu’na fuar anısına ‘I SAW İstanbul’ yaka iğnesini hediye etti.

İSG, Havalimanı Deneyimini İyileştiriyor

“Şehrin Havalimanı” sloganıyla yola çıkan Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Airshow’da ziyaretçilerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle dikkat çekti. İSG, yolcuların havalimanı deneyimini iyileştirmeye yönelik olarak geliştirdiği yeni çözümleri tanıttı. Terminal içerisinde yapılan yeniliklerden ve teknolojik gelişmelerden bahseden Alp Er Tunga Ersoy, İSG’nin bölgesel bir hub olma hedefini vurguladı.

Ersoy: “Hızlı Büyüme İçin Yeni Projeler Üretiyoruz”

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, İstanbul Airshow’un havacılık sektöründe global düzeyde fırsatları görmek açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ersoy, fuar ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“1996 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Airshow, sivil havacılık sektörünün en prestijli uluslararası buluşmalarından biri. 54 ülkede 40 iç hat ve 125 dış hat olmak üzere toplam 165 destinasyonu İstanbul ile bağlayan İSG, Avrupa’nın önde gelen havalimanlarından biri olarak hızla büyümeye devam ediyor. 2032’ye kadar Sabiha Gökçen’in işletmesini üstlenen Malezya Havalimanları, dünya çapında 40 havalimanını yöneten birikimiyle bizim için önemli bir rehber. Bu deneyimle, İSG’nin global arenadaki yerini daha da sağlamlaştıracak projeler üzerinde çalışıyoruz.”

Global Hedef: Dünya Havacılığında Üst Sıralar

Ersoy, İSG’nin küresel havacılıkta üst sıralara yükselmek için sürdürülebilir büyüme stratejilerine odaklandığını belirtti. Malezya Havalimanları’nın 32 yıllık tecrübesiyle iş birliği yaparak yeni projeler geliştirdiklerini ifade eden Ersoy, “Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı gibi dünyanın en yoğun havalimanlarını yöneten bu tecrübe, İSG’nin gelecekteki büyümesine ışık tutuyor. İstanbul Airshow, çalışmalarımızı ve projelerimizi uluslararası sektör paydaşlarına tanıttığımız önemli bir platform” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir