INVOLATUS ALMANYA'DAN ANTALYA'YA YENİ SEFERLER KOYUYOR

Almanya merkezli Türk havayolu aracı şirketi (airbroker) Involatus, Türk Havayolları (THY)´nı Paderborn-Lippstadt Havalimanı´na getiriyor.
 Involatus Carrier Consulting GmbH şirketi 2017 yaz itibaren her gün Paderborn-Lippstadt Havalimanı´dan Antalya´ya günlük uçuş yapılmasını sağlayacak. Her gün yapılacak bu uçuşlar Türk Havayolları´na ait olan uçaklar ile yapılacak. 2016 sonbaharında da Antalya´ya 6 ilave uçuş konuldu.
 Involatus´un Paderborn Havalimanı ile ilgili yeni girişimi ile ilgili 7 ve 14 Ekim tarihlerinde ilk uçuşlar yapıldı. Ayrıca buna ek olarak Antalya uçuşları ayın 21´i ve 23´ü ile 29´unda yapılacak. Antalya´ya yapılacak günlük uçuşlar ise 2017 Haziran ayı sonunda her gün saat 10:45te kalkmak üzere başlayacak.
 Paderborn-Antalya uçuşları THY’nin 189 koltuklu Boeing 737 uçakları ile gerçekleştirilecek olan Involatus’un uçak biletleri veya Paderborn çıkışlı Antalya paket turları tüm seyahat acentalarında ve aynı zamanda da www.involatus.com adresi altında satın alınabiliyor.
 Flughafen Paderborn/Lippstadt GmbH havalimanı işletme şirketinin genel müdürü Dr. Marc Cezanne, Türkiye talebinin yeniden canlandığını söyledi. Cezanne, “Involatus´un bu girişimi Türkiye turizminin Paderborn-Lippstadt Havalimanı´nda yeniden ivme kazandığını gösteriyor. Tur operatörlerin geçici temkinliliğinin ardından Antalya´nın yeniden havalimanımızdaki en önemli destinasyonların biri haline geleceğinden eminiz” dedi.
Exit mobile version