İngiltere’de Uçaklar Temizleniyor Mu ?

Bazı havayollarında kabin temizliği ile ilgili sistemik sorunlar var. Geçtiğimiz günlerde, Kanadalı bir aile, uçuş sırasında tahta kurularının saldırısına uğramıştı. British Airways’in Vancouver-Londra Heathrow seferinde meydana gelen olayın arkasından, havayolu yolculardan özür dilemişti.  9 Saat süren uçuşta 38 yaşındaki anne Heather Szilagyi, 7 yaşındaki kızı Molly ile birlikte Londra’ya gidiyordu. Bu kez olayın kahramanı bir İngiliz emekli.

Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda kayıtlı olan BT’den emekli  59 yaşındaki yolcu, TUI ile Hindistan Goa’dan Londra’ya yaptığı dönüş uçuşunda böceklerin hışmına uğradı. Yolcu o gece sabaha karşı fenalaştı.

Her yeri yara bere içinde kalan kadın şikayetçi oldu. TUI Uçaklarında “temizlik eksikliği” ve “yetersiz” müşteri hizmetleri” konularını dile getirdi.

TUI iddiaları iyice araştırdıklarını, ısırıkların nedenini belirlemek üzere çalıştıklarını açıkladı. Ancak, şirketin sağlam bir temizlik ve muayene programı” yaptığını da belirtti.

TUI’den herhangi bir tazminat istemediğini belirten kadın, uçakların kontrol edilmesini ve uygun şekilde temizlenmesini istiyor. “Uçak temizliği ile ilgili sistemik sorunlar var” diye konuşuyor.

TUI hala IATA standartlarında hizmet verdiklerini iddia ediyor.

Exit mobile version