IndiGo

IndiGo, Türk Hava Yolları’ndan kiraladığı ikinci Boeing 777 uçağını filosuna kattı

IndiGo, 17 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Mumbai-İstanbul seferlerini gerçekleştirecek olan ikinci Boeing 777 uçağını (TC-LKB) ıslak imza kiralama yöntemiyle filosuna kattı. Boeing 777 uçağı, 24 business ve 376 ekonomi sınıfı olmak üzere çift sınıflı bir konfigürasyonda 400 yolcu kapasitesine sahip. IndiGo, ilk geniş gövdeli Boeing 777 uçağını (TC-LKA) 01 Şubat 2023 tarihinde başlayan Delhi-İstanbul rotasında işletmekte.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Image 6

IndiGo İcra Kurulu Başkanı Pieter Elbers yapmış olduğu açıklamada;

Mumbai-İstanbul hattında çalışacak olan ikinci Boeing 777 uçağımızı kiralama yoluyla hizmete sokmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu ekleme ile stratejimizi uyguluyor ve bu yaz Hindistan ile Avrupa arasında seyahat etmek isteyen insanlar için daha uygun seyahat seçenekleri sunma sözümüzü yerine getiriyoruz. Önemli bir durak olan İstanbul aynı zamanda ortak uçuş bağlantımızla 33 Avrupa destinasyonunu birbirine bağlıyor. Yeni uçak sadece rotadaki kapasiteyi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda ücretlerin uygun tutulmasına da yardımcı olacaktır.

IndiGo’nun ayrıca kendi rengine boyanmış ve hizmete girmeyi bekleyen bir Boeing 777’si de bulunuyor.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ FrwqQDWWIBMVszI scaled 1

IndiGo şimdi ikinci geniş gövdeli rotası olan Mumbai – İstanbul seferlerine başladı. Uçak değişikliğinin yanı sıra IndiGo artık bu rotada da ön rezervasyonla sıcak yemek sunmaya başlayacak ve uçakta teslim edilmek üzere ikram kitleri ve battaniye gibi diğer olanaklar için de rezervasyon yapılabilecek.

 

©AirlineHaber.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir