İlker Aycı ve Bilal Ekşi Pilotlar Gününü Ayrı Ayrı Kutladı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Bilal Ekşi 26.nisan 2018 Dünya Pilotlar Gününü Kutladı. 
Değerli Mesai Arkadaşlarım,
Bir Türk pilotun Türkiye semalarında ilk uçuşuna adanan bu özel gün, bizlere sivil havacılığımızın tarihini hatırlattığı gibi, bu tarih boyunca özverileri ve gerçekleştirdikleri başarılı uçuşlarla havacılığımızı daima daha yukarılara taşıyan pilotlarımıza teşekkür etme imkânı veriyor.
Kurulduğu günden bu güne uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz vermeyen, önceliğini her zaman misafirlerinin memnuniyeti olarak gören ve kendisini bu amaç doğrultusunda her gün geliştirmeye devam eden Ortaklığımız, dünyanın dört bir yanına yayılan kanatlarıyla bugün 4 bin 500’den fazla pilotuyla 121 ülkede 302 destinasyona uçmakta ve dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olarak, kurulduğu günkü heyecanla insanımıza, ülkemize, havacılığımıza ve dünya sivil havacılığına hizmet etmektedir.
Farklı dünyaları, iklimleri ve insanları birbirine bağlayan, sevenleri kavuşturan Ortaklığımızın en önemli parçalarından biri olan pilotlarımız, profesyonellikleri ve tutkularıyla bizleri gururlandırmakta; mesleklerine gösterdikleri hassasiyetle sadece havacılık alanında değil tüm sektörlere örnek teşkil edecek bir çalışma ahlâkı sergilemektedirler.
Rekorlar kırarak başladığımız 2018 yılının ilk çeyreğinde, %80,5 ile tarihimizin en yüksek doluluk oranına ulaştık. Siparişlerini kesinleştirdiğimiz ve önümüzdeki senelerde filomuza katılacak yeni nesil uçaklarımızla birlikte, yeni evimiz olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda çok daha yükseklere uçacağımıza inanıyorum. Kaptanlarımızın, bu hedeflerimizin gerçekleşmesi için üzerlerine düşen sorumluluğu başarıyla yerine getireceğine eminim.
Bayrağımızı ve markamızı göklerde hep daha yukarılara taşıma azminde olan, sivil havacılığımızın yüz akları pilotlarımız başta olmak üzere, dünyanın her noktasında sevenleriyle bekleyenleri buluşturan tüm pilotların Dünya Pilotlar Günü’nü kutluyor, kendilerine emniyetli uçuşlar ve mutlu bir hayat diliyorum.
Saygılarımla,
M. İlker Aycı
Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı
Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan vekili  Bilal EKŞİ’nin Dünya Pilotlar Günü Mesajı,
Kıymetli Pilot Arkadaşlarım,
Bayrağımızı dünyayın dört bir yerinde dalgalandırarak bizleri gururlandıran markamızın yükselişinde büyük emeği olan sizlerin Dünya Pilotlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, hepinize güvenli ve emniyetli uçuşlar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla,
Bilal EKŞİ
Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan vekili
 

Exit mobile version