İGA İstanbul Havalimanı'ndan Haftada 7 Uçuş: Çin'e Yeni Hedefler

Türkiye ve Çin Arasındaki Havacılık Bağları Güçleniyor! Çinli Turist Akışı: 1 Milyon Hedefi!

Çinli Turist Sayısını 1 Milyona Çıkarma Hedefi

İGA İstanbul Havalimanı, uçuş rotalarını genişleterek ve Türkiye ile Çin arasındaki bağları güçlendirerek ilişkilerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Sichuan Airlines – Routes & Product Konferansı’nda, Türkiye’ye yıllık Çinli turist akışını önemli ölçüde artırma hedefi duyuruldu. 2023 yılında 250.000 olan Çinli turist sayısının, önümüzdeki 2-3 yıl içinde 1 milyona çıkarılması hedefleniyor.

Çin Dostu Havalimanı: İGA İstanbul Havalimanı

Çin Dostu Havalimanı olan İGA İstanbul Havalimanı, Çinli ziyaretçiler için misafir deneyimini geliştirmeye kararlı. Bu doğrultuda, Çin’e yapılan uçuşları haftada dörtten yediye çıkarma planı açıklandı. İmzalanan anlaşmalar, bu hedefe ulaşmak için atılan önemli bir adımı işaret ediyor.

Sichuan Airlines ve Sichuan Airports Authority ile İşbirliği

Sichuan Airlines ve Sichuan Airports Authority ile yapılan işbirliği anlaşması, düzenli toplantılar, bilgi paylaşımı, ortak havacılık geliştirme, destinasyon tanıtımı ve çalışan değişim programlarını kapsıyor. Bu işbirliği, Türkiye ve Çin arasındaki havacılık bağlantılarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Çinli Havayolları ile Güçlü İşbirliği

2020 yılından bu yana Air China, China Southern, China Eastern ve Sichuan Airlines gibi önde gelen havayolları ile yapılan işbirlikleri, Türkiye’yi Çinli yolcular için daha erişilebilir hale getirdi. Bu işbirlikleri sayesinde Çinli turistler, Türkiye’yi daha kolay ve konforlu bir şekilde ziyaret edebiliyor.

Yeni Kardeş Havalimanımızla Gurur Duyuyoruz

İGA İstanbul Havalimanı olarak 8. kardeş havalimanımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Bu yeni işbirliği, Türkiye ve Çin arasındaki dostluk ve iş ilişkilerinin daha da güçlenmesini sağlayacak.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga3 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga4 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga5 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga6

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir