İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu ile özel röportaj

kadri samsunlu

International Airport Review Editörü Holly Miles, özel röportaj için İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu ile bir araya geldi.

Kadri Samsunlu, çalışanları bu işin merkezine koyarak mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmeleri için yüksek kaliteli bir çalışma ortamı ile dünya standartlarında bir yolcu deneyimi sunmak için nasıl çalıştıklarını anlattı.

Samsunlu, yüksek kaliteli işgücünü nasıl çektiklerine ve onlara kendilerini nasıl değerli hissettirdiklerine dair spesifik örnekler paylaştı.

İGA İstanbul’un dünyada ACI Dünya Erişilebilirlik Akreditasyonunu alan ilk havalimanı olmasından bahseden Kadri Samsunlu, kapsayıcı bir havalimanı ortamı yaratma konusunda tutkulu olduğunu “Hava yolculuğu bir insan hakkıdır” dedi.

Ayrıca bu konuyla ilgili kendi deneyimlerinden bazılarını da paylaştı.

Kadri Samsunlu, sosyal sorumluluğun İGA için ne anlama geldiğini ve en çok gurur duyduğu sürdürülebilirlik girişimlerini anlatmaya devam etti.

Sektör için en önemli pazar olan Çin’in yeniden açılmasına bazı ülkelerin verdiği tepkiler de dahil olmak üzere, havalimanının ve sektörün bu yıl karşılaştığı zorluklar hakkında samimi bir şekilde konuştu.

Özellikle Avrupa’daki personel sorunları nedeniyle zayıf olduğunu hub taşıyıcıları büyüme konusunda iddialı ancak uçaklarda teslimat gecikmeleri var ve bu da büyümelerini kısıtlamaktadır dedi.

İşte Yapılan Röportajın Tamamı;

©AirlineHaber.com

 

Exit mobile version