IATA Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülleri 2023 Kazananları Açıklandı

IATA

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), IATA Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülleri’nin 2023 yılı kazananlarını açıkladı.

Yüksekten Uçan: Camila Turrieta – Çeşitlilik, Eşitlik, Aidiyet ve Kapsayıcılık Komitesi Başkanı, Hava Hattı Pilotları Derneği (ALPA) ve Birinci Kaptan, JetBlue Airways
Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ekibi: Virgin Atlantic Airways

Air Transport World Genel Yayın Yönetmeni ve jüri başkanı Karen Walker açıklamasında;

“Dördüncü yılına giren IATA Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülleri, havacılık sektöründe çeşitlilik ve kapsayıcılığın yerleştirilmesinde, çalışmaların takdir edilmesinde önemli bir rol oynamakta. Tabuları yıkarak yenilikler getiren bu yılın kazananları, sektörün gerçek doğasını örneklendiriyor: direnç, sebat ve değişimi yönlendirmek için engellenmeyen motivasyon,” dedi.

Jürinin diğer üyeleri arasında 2022 ödüllerinin kazananları da yer aldı

Güliz Öztürk, Pegasus Hava Yolları CEO’su; Kanchana Gamage, Aviatrix Projesi Kurucusu ve Direktörü ve Alina Aronberga, airBaltic İnsan Kaynakları Kıdemli Başkan Yardımcısı.

“2023 ödüllerini kazananları kutluyorum. Örnek teşkil ederek, cinsiyet dengesinin sağlandığı bir havacılık sektörüne öncülük ediyorlar. Çeşitlilik ve kapsayıcılığın iş dünyasının başarısı için temel önemde olduğunu göstermek için sınırları zorladılar. Gerçekten ilham verici üç kazananı tebrik ediyoruz. Kadınlar havacılıkta hala yeterince temsil edilmiyor, ancak bu ve önceki ödül sahiplerinin yardımı ve örnek olmasıyla ilerleme kaydediyoruz” dedi.

Qatar Airways, üst üste beşinci kez Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülleri’nin sponsorluğunu üstleniyor. Her bir kazanan, her bir kategoride kazanana veya aday gösterdikleri hayır kurumlarına ödenmek üzere 25.000 $ ödül alacak.

2023 IATA Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Ödülleri, İstanbul’da düzenlenen 79. IATA Yıllık Genel Toplantısı’nı takip eden Dünya Hava Taşımacılığı Zirvesi (WATS) sırasında takdim edildi.

©AirlineHaber.com

Exit mobile version