HÜRJET İlk Kez Yurt Dışında: Egypt International Airshow’da Sahne Alacak

HÜRJET İlk Kez Yurt Dışında: Egypt International Airshow'da Sahne Alacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında TUSAŞ tesislerinden ayrılarak Samsun’da özel bir gösteri gerçekleştiren HÜRJET, ardından İzmir’de düzenlenen EFES-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı kapsamında gösteri uçuşu yaptı. Yurt içindeki faaliyetlerinin ardından HÜRJET’in ilk yurt dışı durağı da belli oldu.

HÜRJET Egypt International Airshow’da

HÜRJET, 3-5 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Egypt International Airshow’da yeteneklerini sergileyecek. Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en prestijli havacılık ve savunma etkinliklerinden biri olan bu fuar, uluslararası havacılık endüstrisinin önde gelen isimlerini ve savunma sanayisi profesyonellerini bir araya getiriyor.

Mısır HÜRJET ile İlgileniyor

Mısır’ın, HÜRJET sınıfı bir uçak arayışında olduğu öğrenildi. Airshow kapsamında başta Mısır olmak üzere bölge ülkeleriyle HÜRJET ve diğer TUSAŞ ürünleri hakkında görüşmeler yapılacak. Egypt International Airshow, yeni iş ortaklıkları ve bölgesel pazarlarla bağlantı kurma fırsatı sunuyor.

Global Devlerle Aynı Etkinlikte

Etkinlikte Boeing, Airbus, Lockheed Martin, Dassault Aviation gibi küresel üreticiler ürün ve teknolojilerini tanıtırken, dünyaca ünlü akrobasi timleri ve askeri hava kuvvetleri çeşitli hava araçları uçuş gösterileri gerçekleştirecek. Etkinliğin pazar büyüklüğü ise 1.6 milyar dolara ulaştı.

Exit mobile version