Hayal gücünde sınır yok! Uçak Parçalarından Tasarım Mobilyaları

Hayal gücünde sınır yok!
“İleri dönüşüm” projesi kapsamında  Sky Art ekibi orijinal uçak aksamlarından ofis, ev, toplantı salonu, bar ve her türlü mekan için sıra dışı aksesuar ve mobilyalar yaratıyor.
Orijinal uçak parçalarından yapılan mobilya ve aksesuarlar estetik bir öğe veya fonksiyonel bir eşya olarak kullanılabiliyor. Sky Art ürünleri dayanıklılığı, otantikliği ve tarihi değeriyle sıra dışı ve üst kalite kategorisine giriyor. Birçok benzersiz mobilya tasarlanırken, aynı zamanda çevre dostu bir sonuç elde ediliyor. Tasarımların arasında en yoğun ilgiyi uçakların kanat ve flaplarından yapılan masalar ve uçak koltuk tasarımları görüyor.
 
48_02
Bunların yanında nadir bulunabilen pilot, co-pilot ve savaş jeti fırlatma koltukları zaman zaman sınırlı sayıda kullanıcıya sunuluyor.
Uçak aksamları son derece özel materyallerden yapılmakta ve kendine has görsel özellikler sergilemekte.
Alıcıları kadar seçkin olan her bir ürün kişilere özel olarak da tasarlanabiliyor. İster özel tasarlamış gece lambası gibi tek ve şık bir aksesuar, ister film setleri, ofis ve ev odaları için yapılan kabin modelleri, ister toplantı veya çalışma masaları ve koltuk çeşitleri, Sky Art imzasını taşıyan her parça fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra binlerce metre yükseklikte dünyayı dolaşmış bir uçağa ait olduğu hissini ve görüntüsünü koruduğundan, yüksek kalite ile dayanıklığa sahip yapı malzemelerinden oluştuğundan bulunduğu mekana benzersiz bir hava katıyor.
 


Birçok kurumsal marka, üst düzey yönetici ve sanatçı tarafından da tercih edilmekte olan ürünler bugüne kadar ev, ofis, otel, restoran, bar, kafe, konsept partiler, simülator odaları, fuar alanı, bekleme salonu, bilet satış ofisi, VIP araç, tekne, film ve reklam çekimleri, VIP loca, sinema, TV ve oyun odaları gibi çok çeşitli yerlerde kullanılarak bulunduğu mekanı farklılaştırıyor.
 

Exit mobile version