HAVALİMANINDA TAKİP ET ARACI BİR LAMBORGHINI HURACAN

Açık sarı renge boyanmış  Lamborghini Huracan, İtalya Bologna Havalimanı’nda ‘Follow Me” aracı olarak görev yapıyor.
Göz alıcı renginin haricinde Huracan ön ve arka bölümde damalı bayrak deseni taşıyor. Aracın yan bölümünde ise Bologna siluetini mevcut. Ön splitter’ın merkez kısmında İtalyan bayrağının renklerinin öne çıktığı giydirme, Lamborghini’nin himayesinde bulunan Centro Stile tarafından dizayn edilmiş.
Uçakları kapılara götürüp getirme görevini üstlenen Huracan’ı kullanma görevi özel olarak eğitilmiş sürücüler tarafından yürütülüyor.
Otomobilin standart versiyonundan farklı olarak “Takip Et” aracının tavanında siren barları bulunuyor. Aracın gücünü dört tekerleğe mi yoksa iki tekerleğe mi aktardığı bilinmiyor fakat İtalya’nın değişken havası düşünüldüğünde karşımızdaki Huracan büyük ihtimalle bir LP610-4.
Lamborghini, Huracan’ı önümüzdeki senenin ocak ayına kadar havalimanına kiralamış. İtalyan marka bunu ilk kez yapmıyor. 2013 yılında süper otomobil üreticisi yine aynı görev için bir Aventador’u havalimanına bir haftalığına kiralamıştı.
Dünyanın en hızlı ve en pahalı otomobil markalarından biri olan İtalyan Lamborghini, havalimanında follow me (takim ve denetim) aracı oldu.
Lamborghini otomobillerinin üretildiği İtalya’nın Bologna şehrinde havalimanında hizmet veren lüks araç aynı zamanda hem şehrin hem de markanın tanıtımına katkı sunuyor.
Lamborghini Follow Me  car at Bologna Airport is back!
 

 

 
 
 

Exit mobile version