Havadaki Muhteşem filim sahnesi ölümle bitti

Hem de helikopterden atlarken. 2 Hintli dublör çekilmekte olan filim için, rol gereği helikopterden göle atladılar ama her şey ters gitti. Hindistan Bangalore mevkiindeki Tippagondanahalli Gölü’ne 20 metreden atlayan dublörlerin arkasından, baş oyuncu da helikopterden kendini göle bıraktı. Sahile çıkmaya çalışan baş rol oyuncusunu bir balıkçı kurtardı. Üzerinde can yeleği vardı. Dublörler sadece pantolon giymişlerdi. Üçü de o sahneyi daha önce prova etmişlerdi.
x
Çekimler devam ederken ikisinin yüzme çabası görüldü, imdat çığlıkları da atıyorlardı ama insanlar anlamadı. Batıp kayboldular. Raporlara göre; kurtarma teknesi zamanında yetişemedi ve geç kaldı.

Arama çalışmaları hala devam ediyor. Göl bırakılmış balık ağları ile dolu. Davanın tüm yönleri ile araştırılması için polis devreye girdi.
Araştırma sonrasında, gölün yakınlarında filim çekimi için izin verildiği ancak bir helikopter sahnesi ve suya atlama müsaadelerinin alınmadığı ortaya çıktı. Açıklık kazanmayan husus helikoptere ne olduğu.

Filim yapımcıları aleyhinde dava açıldı.
https://youtu.be/hJxT07qaOzw
 
 

Exit mobile version