Havada müthiş tesadüf! Uçakları yan yana uçtu

Havada-müthiş-tesadüf!-Uçakları-yan-yana-uçtu

 

Bahreynden İstanbula gelen Pegasus Hava Yollarına ait uçakta kaptan pilotluk yapan Oğuzcan Yararcan ile Türk Hava Yollarının (THY) Kuala Lumpur-İstanbul Havalimanı seferinde ikinci pilot olarak görevli Nurdan Yararcan, uçuş sırasında hoş bir sürprizle karşılaştı.

BASRA KÖRFEZİNDE İKEN DİĞER UÇAK BAHREYNDEN HAVALANDI

Malezyanın başkenti Kuala Lumpurdan hareket eden Nurdan Yararcanın görev yaptığı tarifeli uçak Basra Körfezine geldiği sırada pilot eşinin kullandığı diğer bir uçak Bahreynden havalandı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR

İki uçak, tesadüf eseri Basra Körfezi üzerinden itibaren yan yana gelerek, aynı rotayı takip etmeye başladı. Eşi ile aynı rotada İstanbula ulaşan Nurdan Yararcan gökyüzünde yaşadıklarını ve o anlara ait radar görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yararcan, paylaşımda kütle çekim yasasının bile kendileri karşısında şaşkın olduğunu belirterek, “Çok enteresan bir uçuş yaptım. Kuala Lumpurdan kalktıktan 8 saat sonra, Bahreynden kalkan eşimin uçağı tırmandı, önce yan yana, sonra aynı rotada bizi takip etti. Uğraşsak denk gelmeyecek hayatımın en hoş tesadüflerden biriydi.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version