HAVAALANINDA KAHVALTIDA BİRA YASAKLANIYOR

İngiltere Parlamentosu Lordlar Kamarası, alkollü yolcuların uçaktaki dengesiz ve aşırı hareketlerini engellemek için, alkol satışlarının kısıtlanmasını öneriyor. Parlamento seçim komitesince yapılan bir araştırma, havaalanlarında içki içilmesi konusundaki mevcut kuralların tehlikeli durumlar yarattığına karar verdi.
10 Aylık soruşturma sonunda, İngiliz havayolu şirketi Jet2’den bir temsilci, düzenlemelerde değişiklik yapılması çağrısında bulundu.
Şirket sözcüsü, uçaklarda olay çıkaran yolcuların yarısından fazlasının alkollü olduğunu belirtti. Geçen yıl yaptığı randevudan sonra Birleşik Krallık Havacılık Bakanı Lord Ahmad, havaalanlarının olumlu ve daha iyi hale getirileceğini, kuralsız, asi yolcuların biniş kapısından geçişine izin verilmeyeceğini söyledi. Eğlenceli anları bitirmeyi düşünmediklerini ancak uçakla seyahat edecek kişilerin diğer yolculara karşı sorumluluk taşıdıklarını belirtti.
Alkol satan noktaların satış saatlerinin spesifik düzenlemeleri bakımından nasıl çalıştıkları inceleme kapsamına girecek ve bakan bizzat kendisi konu ile ilgilenecek. .

Exit mobile version