HAVAALANI PARKINDA ÇÜRÜMÜŞ CESET

Kansas’lı bir adam 8 ay boyunca kayıptı ve havaalanında ölü bulundu. Randy Potter’ın yakınları, avukatları ve özel bir araştırmacı eski T-Mobile yöneticisinin 17 Ocak’ta Lenexa’yı terk etmesinden kısa süre sonra öldüğüne inanıyorlar.
Kansas City polisi Kansas City Uluslararası Havalimanı’nda beyaz 2014 Dodge Ram kamyonetinden gelen kötü kokular üzerine Salı günü cesedi buldu.
Sürücü koltuğunda bulunan Potter’ın vücudunun, cinsiyeti belirleyemeyecek kadar bozulduğu ancak daha sonra tespit edildiği ve görünüşe göre, intihar sonucu öldüğü rapor edildi.
Potter’ın karısı Carolina, gazeteye verdiği demeçte, “8 ay boyunca orada duran bir kamyon ve içinde bir insan nasıl görülemez derken, herkes işini yapsaydı daha erken bulunabilirdi” diyerek acısını dile getirdi.
Potter’ın kamyonu, yolcuların kısa ve uzun süreli park etmesi için park edebileceği havalimanı Terminal B’nin önünde, cadde seviyesine park edilmişti. Carolina Potter şimdi kocasının cesedinin yoğun bir havaalanı otoparkında nasıl görülemediğini ve tam olarak neyin yanlış gittiğini araştırmak için bir avukat tuttu.
Yetkililer şu anda havalimanındaki 25.000 park yerini yöneten S-P Plus ile çalışıyor.
Kansas City ve Havacılık Departmanı, aileye en derin üzüntülerini ifade ederken, aile büyük bir ihmalin söz konusu olduğunu vurguluyor. Hem de kamyonun plaka numarası bile bildirilmişken.
 

Exit mobile version