featured

HAVA İŞ ANKARA ŞUBESİ KAZAN KALDIRDI

Hava iş genel Kurulu delege seçimlerinin ve tabii ki genel kurulun yaklaştığı bu günlerde,Hava İş Sendikası Ankara Şubesi  bir bildiri yayınladı.
İşte o Bildiri
Sevgili Mesai Arkadaşlarımız,
Sendikamızın yönetiminden çok, sendikamızın geleceğine karar vereceğimiz ve haklarımızı korumamız gereken bir Genel Kurul sürecini yaşadığımız bugünlerde, sizlerle bazı bilgileri paylaşmak, unutulan bazı konuları hatırlatmak istedik.
Böylece, sendikal faaliyetleri Abant gezileri ve iftar yemeklerine sıkıştıran, hiçbir sendikal kazanım sağlayamadığı gibi, büyük kayıplara sebep olan genel merkez yönetimi ile sürdürdüğümüz ilişkileri, geçen dört yıl içinde neden ılımlı tuttuğumuzu da anlatabileceğiz. Bizi yakından tanıyan arkadaşlarımız, genel merkezle aynı yolda yürümediğimizi zaten biliyor.
Bu dört yıllık süreçte, genel merkezin yakınında bulunmak, hem üyelerimizin huzuru için hem de genel merkez içindeki gelişmeleri yakından izleyebilmemiz için çok önemliydi.
Dört yıl önce, THY A.O.’nın o dönemdeki üst yönetiminin adayı olarak seçimlere dahil olan grup, bugünkü sendika genel merkez yönetimini oluşturmaktadır.
2013 Ankara seçimlerinden çok kısa bir süre önce, bu grup tarafından ziyaret edildik. Kendileri ile birlikte iş yeri ziyaretleri yapmamız ve birlikte hareket ettiğimizi açıklamamız istendi. Kabul etmedik. Çeşitli endişeler ya da beklentiler yaşayan bazı arkadaşlarımızı kullanarak, kendi adaylarını açıkladılar. Daha sonra, ekibimizle birlikte, adaylıktan çekilmemiz ve çıkardıkları adayı desteklememiz istendi. Yine kabul etmedik. Şu anda Ankara Şube Yönetimi’nde görevli bazı arkadaşlarımız, doğrudan üst yönetimin işten atma tehdidi başta olmak üzere baskılara maruz kaldılar. Vazgeçmedik.
Aynı günlerde, aynı baskılara İstanbul THY Teknik A.Ş.’deki muhalif oluşumlar da maruz kaldı. Baskılar üzerine, İstanbul THY Teknik A.Ş. seçimlerine, sadece bir önceki sendika yönetimi ve bu grup katıldı. Teknik seçimlerini işveren büyük bir hezimetle kaybetti.
Teknik A.Ş.’deki bu başarısızlık ve ekibimizin kararlı duruşu, Ankara’da da benzer bir yenilgiyi göze alamayan THY üst yönetimine geri adım attırdı ve adayını geri çekmek zorunda kaldı. Sizlerin desteğiyle Ankara’yı aldık. Ancak, ne yazık ki, genel merkez yönetimi, o zamanki THY yönetiminin kontrolüne geçti.
Sendikamızın genel merkez yönetiminin, o günden bu yana,  işverenin bir şubesi olarak faaliyetlerini sürdürmeyi misyon edindiği ortadadır. Üst yönetimdeki köklü değişiklikten sonra, hala aynı misyonu devam ettirmek isteseler de, şimdiki yönetimin mesafeli duruşu hiç birimizin gözünden kaçmadı. Sendikacılık ve haklarımızla ilgili en küçük kaygısı olmayan genel merkez yönetimi, bu mesafeden ürkmüş olacak ki, seçimi tekrar kazanabilmek için yasal boşlukların ve etik olmayan delege arayışlarının peşine düşmüştür.
Anadolu’daki işyerlerinin Ankara Şube Başkanlığı’na bağlanması ve sektörümüz dışındaki işyerlerinden yapılan üyelikler, sivil havacılık sektörü çalışanları olan bizlere yapılan ihanetin sonucudur. Bu ihanet, hem Ankaramızın hem de sektörümüzün en zor koşullarında fedakarlıkla çalışan Anadolumuzun değerli üyelerini hedef almaktadır. Anadolu İstasyonlarında görev yapan üyelerimiz, daha önce 60’ın üzerinde üst delege ile genel merkezde temsil edilirken, kurulan bu oyun sonucunda temsil güçleri yok hükmüne düşürülmüştür.
Bir süredir, yine dört yıl önce kullandıkları bağlantı kanalları ile Anadolujet içinde yeni bir aday arayışı içinde olduklarını biliyor ve çıkacak adayı bekliyorduk. Bugünlerde, çok değerli bazı arkadaşlarımızın, dört yıl önce olduğu gibi, yine merkez yönetiminin oyunlarına alet olduğu, farklı beklentilerle genel merkezin uzantısı olarak ama açıktan dile getirmeyerek, Ankara seçimlerine hazırlandığı biliniyor.
Üyelerimizin yanında değil, genel merkezin yanında durmayı seçseydik, Ankara Şube seçimlerini kolaylıkla kazanabilir ama kendimize saygımızı yitirirdik. Bu değerli arkadaşlarımız, keşke bu kolaycılığa kaçmadan, onurlu bir duruşla ve haklarımız için savaşmayı göze alarak çıksalardı bu yola.
Genel merkez yönetimince 16 Haziran 2017 tarihinde, Anadolu işyerlerinde görevli üyelerimizin şubemize bağlanması kararı, iki ay sonra, 19 Ağustos 2017 tarihinde bizlere bildirilmiştir. Bu değişiklik Anadolu üyelerimizi yok saymak anlamına gelmektedir. Bu oyunu bozmaya kararlıyız.
 Genel merkez yönetiminin aldığı ve tüm üyelerimizden son ana kadar gizlenen, iyi niyet içermediği aşikar olan bu kararın iptali için hukuki işlemleri başlatıyoruz.
Kıymetli sendikamızı ve haklarımızı büyük ölçüde yaralayan mevcut yönetimin karşısında, onurlu ve samimi olarak mücadele edecek tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yürümeye hazırız.
Sevgi ve saygılarımla
Yasin ÖZER
Şube Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

79 Yorum

  1. 7 yıl önce

    sen ispiyoncu , sen dönek , sen çıkarcı, sen o sen bu sözcüklerini yineleyip durun arkadaşlar sendikacılığı konuşan yada yorumlayan var mı aranızda
    sosyal ve akademik sorumluluğu üstlenen , işçinin daha iyi ücret almasını, iş güvenliğinin sağlanılmasını , iş koşullarının daha iyi ve sağlıklı ortamda olmasının sağlanılması, daha istekler çoğaltılabilir. kim savunuyor yada savundu bunları düşünmeniz gerekirken yada aramızdan bunları yapabilecek kişiyi çıkara bilir miyiz diye düşünmeniz gerekirken
    üzülüyorum sizlerin adına sendikacılık bu kadar basit gösteriliyor.
    selamlar

    Cevapla
  2. 7 yıl önce

    Diğer aday arkadaş, “Ali Kemal’in adamı” ve “İşten adam attıran ispiyoncu” yaftalarını nasıl silecek? Hangi yüzle arkadaşlarının arasında dolaşabilecek? Aday arkadaşın durumu bayağı zor.

    Cevapla
  3. 7 yıl önce

    Cemmalettin bey nasil yedin.Ayçin başkanı nasil sattin. Kankan tatli balla aran neden açıldı. Emeklilik mi yaklaştı;)))

    Cevapla
  4. 7 yıl önce

    Insanlara iftira atma. 4 yıl ne yaptın onu anlat. Abantta tatliballa can ciyerdin ne oldu. Cemalletin beyi el çektirttin ne oldu. 2 gunde başkan oldun. Temsilciler sebin tutumun yüzunden gitti. Hadi ,açalim mi kirli defterlerini. ?

    Cevapla
  5. 7 yıl önce

    yuh yuh satanlara satıp satıp kaçanlara delegemi istiyorsun alsana yeni temsilcileri sen ata hayırlı olsun adamsın kimse tutmasın küçük enişteyi

    Cevapla
  6. anadolu jet’ te indirimler başlamış, seçilen alıyormuş başkanlığı.

    Cevapla
  7. 7 yıl önce

    bütün ankara olarak seni alkışlıyoruz.genel merkezin biricik adayı???????????

    Cevapla
  8. 7 yıl önce

    demoka,na bu kadar çok yüklenmeye gerek yok ,ne yapsın oda emir kulu. yak diyecekler oda yakacak şömüneyi.

    Cevapla
  9. 7 yıl önce

    gerçekten çok güçlü olduğunu ispatlamaya,mı çalışıyorsun. ama bukadar çok gücünü kullanma istersen ,çok güç kullanırsan etrafında kimse kalmaz,o zaman sende genel merkez,in yaptığı gigi kamyoncu ve taxsi,ci aramak zorunda kalırsın.

    Cevapla
  10. 7 yıl önce

    demokan seçim çalışmalarına başladı,ilk kurbanlar temsilciler.

    Cevapla
  11. 7 yıl önce

    sana hiç yakışmadı,seni tanıyamıyoruz şimdiden başkan seçilirsen kimbilir kimlerin canını yakarsın?

    Cevapla
  12. 7 yıl önce

    helal olsun sana demokan, helal olsun sen arkadaşlarını işten de attırırsın ankara şube başkan adayı.

    Cevapla
  13. 7 yıl önce

    duyduğuma göre ankara temsilcilerini görevden almışlar.demokan bey de ankara şube seçimlerine başlamış.gerçekten kendi arkadaşlarını yüzüne nasıl bakaçak ve bana oy verin diyecek büyük merak içerisindeyim.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Demokan dahil olmak üzere temsilcilerin hepsini görevden aldılar. Laf kalabalığı yapıp üste çıkmayın

      Cevapla
  14. 7 yıl önce

    demokan sana yazıklar olsun,işyerimizdeki huzuru kaçırmaya ne hakkınız var. adam gibi seçime gidemiyorsanız adaylığını cek git.

    Cevapla
  15. İspiyoncu Demokan

    Cevapla
  16. 7 yıl önce

    Demokan temsilci arkadaşlarını genel merkeze iletip görevden aldırdığın için mutlu olursun inşallah içine sindireblirmisin o kaçan fötöcülerbile böyle oyun yapmadılar. yazıklar olsun.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      zalımın sonu gelınce zulmü artarmış temsılcıler demokanı kabul etmedıklerı ıcın temsılcılıkten alındılar.

      Cevapla
    • Demokan??? Ne teklif ettiler de, arkadaşlarını ispiyonladın? Bu kadar mı büyük pazarlığın?

      Cevapla
    • Yasin merkeze hakaret edip duruyor , onun Ekin’inin görevden alınması kadar normal bir şey var mı? Sen sana hakaret eden Ada’mın Ekin’ini ister misin

      Cevapla
  17. 7 yıl önce

    Biri şeyda Nakliyatmı dedi? Duyamadım, pardon. OTTOMAN Nakliyatmı? Anlamadım ne diyorsun kardeşim? Karar ver artık ya.

    Cevapla
  18. 7 yıl önce

    demokan, bu haber doğru çıkarsa sen üyenin yüzüne nasıl bakacaksın.

    Cevapla
  19. biz uçuş personeli olarak, bu seçimlerde yasin başka,nı desteklemek ten herne olursa olsun vaz geçmiyecez.

    Cevapla
  20. 7 yıl önce

    arkadaşlar,havaiş genel merkezin , yapmış olduğu yolsuzlular ve sahtekalık belgelenmiş sabiha gökçen şube başkanı yarın açıklıyacakmış.

    Cevapla
  21. 7 yıl önce

    demokan senin gibi dürüst ve çalışkan birisinin,genel merkez istiyor diye adaylığını açıklamanı hiç doğru bulmadım.keşke seni desteklemeselerdi ozaman sonuna kadar yanında olurdum kusura bakma.

    Cevapla
  22. 7 yıl önce

    ah ah demokan , 4 yıl önce aynı senin gibi, aynı genel merkez hatta isminide yazıyım aynı kişi celalettin efendi, senin gibi sendikadan anlamayan birisine verdi gazı, verdi gazı ankara şube başkan adayı olarak cıkardı ,sonra o ardaşıda gericekti dikkatet sanada aynı numarayı yapmasınlar üzme bizi.

    Cevapla
  23. 7 yıl önce

    yanlış yaptın arkadaşım sen niye genel merkeze uydun.yarın işyerlerini gezerken çalışanların yüzüne nasıl bakacaksın,sen seçim çalışması mı yapacak sın yoksa genelmerkezin hatalarını örtmeyemi çalışacaksın vazgeç arkadaşım.

    Cevapla
  24. 7 yıl önce

    demokan bizim çok iyi bir arkadaşımız onu çok severiz, ama keşke genelmerkez destekli cıkmasaydı bizi çok yaraladı lütfen dolduruşa gelmesin yol yakınken vazgeçsin onun üzülmesini istmiyoruzzzzzzzzzzz.

    Cevapla
  25. 7 yıl önce

    tam destek yasin başkan, şimdiye kadar bütün sorunlarımızla ilgilenen tek ankara şube başkanı.

    Cevapla
  26. 7 yıl önce

    yahu sizi anlamak çok zor,hemi diyorsunuki genel merkezin düzenbazlık larını anlatmak için 4 yıl niye beklediniz? diye soruyorsunuz,sonrada bu düzenbazların desteklediği anadolu jet adayını,nın yanındayız diyorsunuz.bunda bir celişki yomu sizce.

    Cevapla
  27. 7 yıl önce

    HAVA İŞ BİZİMDİR. KAMYONCULARIN DEĞİL. ALIN KAMYONCULARINIZI DEFOLUN GİDİN !!!!

    Cevapla
  28. Ankaranin bağlarını çalmaya başla bakalım yasin efendi.Makam araban gidiyor benzin yok nasıl gidecem kırşehir şimdi.Allah ın adaleti koltuk gitti

    Cevapla
  29. 7 yıl önce

    Yahu ne salak yorumlar atıyorlar kardeşim. Yasin bey güçlüden yana olsa, işverene hoş görünmek istese Ali Kemal’e destek verir, koltuğunu koorur, keyfine bakardı. Seçimi Tatlıbal kaybetse bile işverenin kanatları altına girerdi. Adam güce ve muktedirlere karşı bayrak açtı. Onur budur, şeref budur, omurga budur. Onursuz ve omurgasızlar bunu anlayamaz.

    Cevapla
  30. 7 yıl önce

    Adam gibi adama sorabilirmisin temsilci olabilmek için Yasin’e nasıl yalvardığını ve reis hükümet ve yönetim hakkında söylediklerini

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Korkmayın bu kadar . Alt tarafı yönetim gidecek. Babanızdan miras mı bu kadar kızıyorsunuz?

      Cevapla
  31. 7 yıl önce

    İstanbul olarak Yasin Özer’in yanındayız.

    Cevapla
  32. demokan adam gibi adam dırda onu cıkarıp arkadan destekliyen ler adammı acaba

    Cevapla
  33. 7 yıl önce

    anadolu jet ve thy ankara personeli ,yasin özeri,n hakkını nasıl ödeyeceksiniz. yasin özerin tek sucu ankara personelini satmayacağım demesidir.

    Cevapla
  34. Adam gibi ADAM Demokan Murat Ötken emaneti almaya geliyor.Ankara istasyon seninle arkadasim

    Cevapla
  35. 7 yıl önce

    Demokan Murat Ötken hayırlı olsun Ankaramiza

    Cevapla
  36. 7 yıl önce

    Yasin Başkan bugüne kadar hep personelin yanında durdun her birimin isteklerini yerine getirdin şimdide biz senin yanındayız

    Cevapla
  37. 7 yıl önce

    Kamyoncuların, işverencilerin sendikacılığını istemiyoruz. Yanındayız Yasin bey.

    Cevapla
  38. 7 yıl önce

    KÖTÜ MÜ ETTİ İSG EĞİTİMİ VEREREK ,KÖTÜ MÜ ETTİ İFTAR YEMEKLERİ VEREREK ,KÖTÜ MÜ ETTİ DİL KURLARI VEREREK KÖTÜ MU ETTİ İŞTEN ÇIKARILAN ARKADAŞLARI GERİ İŞE ALDIRARAK EL İNSAF AMA SİZİ TEBRİK EDİYORUM 4 YIL BUKELEMUN GİBİ DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİYOSUNUZ . Ankara nın bağları da büklüm büklüm yolları ne zaman sarhoş oldun da kaldıramıyon kolları amanin amanin

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Bi tane alınan hak var mı ? :))

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yasin özer istasyonda greve çıkan tek kişidir hizaya gel

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      PEKİ İŞÇİYİ SATARAK İYİ Mİ ETTİ Kardeş? Ne dersin?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Cahilsin ve eğitime ihtiyacın varmış anladık. İftar yapacak paran mı yoktu yoksa kursa gidecek mi? Sendikanın asıl ve kuruluş görevi işçinin iş güvenliğini sağlamak ve çalışma şartlarını daha iyi hale getirmektir. Geçen seneden beri yüzlerce THY işçisi işten çıkartıldı. Türk adaleti bu fesihlerin haksız olduğuna hükmetti. Peki ne oldu, geri alındılar mı? HAYIR! Toplu işten çıkartma olmayacak diye çalışanları kandırıp TİS’te %4 + 4 olan zam yerine %1.5 verdiler. Sonra 30 kişinin altında yine işten çıkartmalar oldu. Sen ne anlatıyorsun?

      Cevapla
  39. 7 yıl önce

    2013 15 Mayısta greve çıkmıştık. Bir süre sonra da Istanbuldaki bekar evimi kapatıp Ankaraya Ailemin yanına geçtim. Ankara şube genel kurulu olacağını duyunca, kurulun toplandığı otele gittim. Bu bildiriyi yazan arkadaş otoparkta birileri ile tartışıp çocuklar gibi ağlıyordu. İşverenle anlaşmış, şimdiki Sendika yönetimi ve işveren belirlemiş üst kurul delegelerini, derdi buydu. Şimdide çıkmış “Genel merkez bize hile yapıyor” diyor, hiç samimi ve doğru bir açıklama olmamış. Koltuk sevdasına herşeyi vermiş demek. Ayrıca, birşey sormak istiyorum, sayın Şube Bşk a; nasıl olduda THY sizi işten atıp tekrar işe aldı? Mahkeme kararı mı? Birde, THY sizi işten atmadan önce işyerindeki ünvanınız neydi,yani göreviniz? İşveren tekrar işe aldığında size hangi ünvanı layık gördü?

    Cevapla
  40. 7 yıl önce

    Şube başkanlığı elden gidiyor yasin efendi tutusmus.Daha önce niye bu tepkiyi vermedin. Utanmadan çıkmışsın açıklama yapıyorsun.

    Cevapla
  41. 7 yıl önce

    Yasin özer koktuk gidiyor.Demokan murat geliyor.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Ali Kemal’in adamı Demokan mı? İşveren Yancısı Demokan mı?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      işverenin adamı ali kemal’in adayı Demokan mı geliyor.gelsin bakalım, sandıkta boyunun ölçüsünü alsın tıpış tıpış gitsin.

      Cevapla
      • Unutma bunu. Adam Anadolujette tulum çıkarır. İstasyon ve kargonun yarısını alır. Yasin ne yaptı Allah için bu güne kadar

        Cevapla
    • Demokan’cığım evladım (yanlış anlama baban yaşındayım) senin Ali Kemal başkanının Hava İş Genel Kuruluna 100 kamyoncuyu delege olarak getirmesini nasıl yorumluyorsun? Bi cevap yaz da öğrenelim . Kestane kebap acele cevap.

      Cevapla
  42. 7 yıl önce

    Hooooopppp……. Yan çevirin küçük enisteyi dönemiyor!!!!

    Cevapla
  43. 7 yıl önce

    Yasin Başkanı 31 yıldır tanırım,ve 31 yıldırda Sendikal haraketin içindedir,her dönemde Ankara Şubeye muallif olduk.Baş Temsilcilik yaptık yıllarca.Şube atama yapmazdı,çalışan arkadaşlarımız iş yeri olarak bizler Baştemsilcimizden memmunuz görevini devam ettirsin diye imza toplar ve Genel Merkeze fax çeker ve bizler öye seçilerek Baş Temsilcilik görevlerini devam ettirdik.Bizlere çoooooooook Şube sekreterlikleri teklif edildi ama bizler kabul etmedik,nedenmi Ankara Şube Başkanı ve yönetimi 38 günlük Grevde kıllarını kıbırtmadılar hata ve hata yönetimdeki arkadaş tatile gitti.Dostlar bizleri Ankara personeli tanıreski personellere gidin sorun siyasi fikirleri ne olursa olsun,hiç kimse bu arkadaşlar,çıkarları için adam sattılar veya çıkarları için makam sahibi oldular demez.Bizler Grende haftalarca şubede yatıp kalkarken şube yönetici tatile gidiyordu arkadaşlar,eskilere sorun anlatsınlar bizi.ben 4 yılımıda istanbulda sürgün yaşadım ve emekli oldum,Allahtan başka kimseye eyvallahımız yok bizim.Kitabımızda ne Arkadaş satmak vardır nede Menfaat.
    Her kim çalışanlar için birşeyler yapıyorsa bizin onun yanında olduk ve yıllarca tek başımıza mücadele ettik,Bize 24 yıl GN.Başkanlık yapan arkadaşın adamları dediler 1989 yılında onun karşısına biz çıktı ve 146 ya 146 oy aldık o yüzden çamur attığınız Yasin Başkanı bir tanıyın derim.Onun bunun demesiyle insanlara çamur atmak acizliktir.Şuanki Genel Merkez ne kazandırdı sizlere,toplu iş sözleşmelerinizin nasıl sonuçlandığını biliyorum ,çalışanlar için tatmin edicimidir hayır.Bakın be emekli olalı 6 sene olsu bir emekli olarak hersene Hava İş nerede 1 Mayısa katılıyorum emekli olmama rağmen Zonguldak ve Çanakkale ve Basın açıklaması Ürgüp Baloncular ile ilgili olan Basın açıklaması Genel Merkez bundan rahatsız oluyordu neden.Çünkü Koca genel merkez çalışanlarını oralara getiremiyor 1 otobüs gn.mrk.çalışanı ama Yasin Başkan 5 ötobüs personelle gidiyordu bunları billemezsiniz tabi hiçbir mücadelede olmadığız için.Sözün özü şuanki genel merkez gitmediği müddetce ne huzurlu bir çalışma ortamınız olur vede iş güvenliğiniz arkadaşlar.Kafanızı şişirdim affola sevgi ve saygılarımla.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      teşekkür arkadaşım.Yasin Başkanı bize tanıttığın için. Zaten Ali Kemal ve saz arkadaşları kime saldırıyorsa o DOĞRU ADAMDIR: Yasin bey yanındayız, korkma..

      Cevapla
  44. 7 yıl önce

    Sayın başkan,
    Göreviniz zor, yolunuz çok engelli.
    Cesur duruşunuzu takdir ediyorum.
    Mutlaka başaracaksınız.
    Saygılar

    Cevapla
  45. 7 yıl önce

    Bu sonradan görmeler genel sekreterlerini eğitim sektelerini anadolu şube başkanını harcarken hatta ve hatta personeller arasından bu insanlara yakın olanları işten çıkarırken bu insanların hepsinin ekmeği ile oynarken, satılmış bir TİS imzalanırken yapılan hukuksuzluklara ses çıkarılmazken o bahsettiğin abantta gayet güzel eğleniyordun yanlış mıyım ? :) Şimdi işin ucu size dokununca ne kadar güzel hak arar haksızları görür ve ses çıkarır olmuşsunuz. E kolay değil alttan araba gidecek güzel maaş gidecek her ay hanımı alıp gittiğin abant gezileri elden gidecek bağır Yasin Başkan bağııır !

    Cevapla
  46. 7 yıl önce

    Dertlerimizi işveren ile problemlerimizi sana anlattık Yasin Başkan. Kılını kıpırdatmadın dersem hafifi kalır. beceremediğini ispat ettin. SENDİKA YÖNETİMİ HER KİM OLURSA OLSUN. Benim iş akdim feshedildiğinde YASİN BAŞKAN yanındayız arkandayız, genel merkeze bilgi verip aksiyon alalım dedi.
    GENEL MERKEZİN haberi bile olmamış ….
    YAZIK YASİN ÖZER….
    İki kelime konuşabilmek için kırk yönetmelik inceleyen sen …
    Peşkeş çektiğin koltuk gözyaşlarımızla ıslanmıştı. …
    Sen yine bildiğini yap YASİN ÖZER. İnsanlık bu değil. Haketmediğin koltuğu böş yere işgal etmişşsin……………………………yazık sana. 110 dnem

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Sevda hanım, yazdıklarınız doğru olsa bile kişisel husumetinizi ve sorununuzu genellemeye müsait olacak şekilde yansıtmanız yanlış olmuş.

      Cevapla
  47. 7 yıl önce

    Yurtdışından gelenlerin eline şimdiki başkan ve ekibinin ismi verilip buna oy vereceksiniz dendiğindede olmaz öyle şey diyebilseydin keşke Yasin bey. Yönetim kurulundan beni arayıp çekil yoksa tüm ekibini işten atarız dediklerindede böyle diyebilseydin. Birde utanmadan kaybedeceklerini anladıklarından çekildiler yazmışsınız bayağı komik. Ben hala buradayım ve yaşıyorum. Kimleri devreye koyupta seçime bir gün kala millete onlar çekilecekler ( benim bile haberim yokken) nasıl diyebildiğini anlatsaydın keşke.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Helal

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      cemaletin seçime üç beş gün kala aday gösteren tekrar, geri ceken teknik aş yi hava iş den aldırıp çelik işe geçmesini sağlayan kişileri sorgulaman gerekmezmı. teknik aş nin hava işin avukatı diye fetonun Yargıtay imamına teslim edip tekniği çelık işe karşı savunamayan avukatı vekil tayin edenler aynı kişiler değilmi cemalettin.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Çok ağır laf sokmuş cemalettin

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Yasin bu kadar lafın altında kalma başkasını çıkar yerine bari

      Cevapla
  48. 7 yıl önce

    Peki 4 sene koltuk sevdası için bunlarla niçin beraber oldun.Simdi secimi kaybedeceğini anlayınca camur atiyorsun Bizim Ankara çalışanları olarak adayımız Demokan murat ökten dır

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      Ankara personeli neden Şubat ayından bu yana Abant gezilerine davet edilmiyor?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Adam yazmış senin sorunun cevabını. 22 kere daha oku istersen. Anlayabileceğini sanmıyorum ya neyse.

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Ne var kardeşim bu yazıda. Adam yargıya gideceğim diyor. Sanki mafyayı kiralamış da seçimi sabote ediyor. En doğal hakkı.Bekleyin bakalım yargı ne karar verecek?

      Cevapla
    • 7 yıl önce

      Kendi adamlarınla beraber bilgisayar başında like a bas istediğin kadar. Sonuç sandıkta çıkacak. Muharrem bile geçer seni

      Cevapla
  49. 7 yıl önce

    Helal başkan. Ankara olarak yanındayız.

    Cevapla
    • 7 yıl önce

      YASİN BAŞKANI BU DEVİRDE CESARETLE BAŞLATTIĞI BU ŞANLI MÜCADELE İÇİN GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.

      Cevapla