Hannover’de mahsur kalan yolcular Sunexpress’e tepkili

Hannover Havalimanı’nda  sıcak havadan dolayı pistin zarar görmesiyle onlarca uçuş iptal olmuştu. Bazı havayolu şirketleri yolcularını başka havalimanlarına taşırken Sunexpress yolcuları adeta havalimanında mahsur kaldı. NRW Gündem Gazetesi’nin haberine göre Ankara’ya uçmak isteyen Sunexpress yolcuları saatlerce terminal binasında bekletildi.
Dün gece 21:00’den sabaha kadar terminal binasında yatmak zorunda kalan yolculardan Mürvet Vaiti, „Ankaraya uçmak için havalanına geldik. Önce pistte arıza olduğu bildirildi. Pist tamir edilip uçuşlar başladı ve biz hala burada bekliyoruz. Sun Express yetkililerinden hiçbir açıklama gelmezken, diğer uçak şirkeleri yolcularının farklı havaalanlarındaki uçuş imkanlarına yönlendirildiklerine şahit oluyoruz. Dün geceden beri bir kelime açıklama yapan bir yetkili bulamadık ve burada bekliyoruz“ diye tepki gösterdi.
Hannover Havalimanı’nda onarılan pist bu sabah saat 6’dan itibaren uçuşlara açıldı. Bir çok havayolu şirketi uçaklarını erken saatlerden itibaren kaldırdı. Ankara yolcuları Sunexpress’in buna rağmen yolcularını saatlerce beklettiğini iddia ettiler.

Exit mobile version