Haftada Üç Frekansla Hizmet: Haftada Üç Frekansla Hizmet: İSG ve Kahire Arasındaki Yeni Bağlantı

Haftada Üç Frekansla Hizmet: Haftada Üç Frekansla Hizmet: İSG ve Kahire Arasındaki Yeni Bağlantı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Air Arabia Egypt ile Kahire’ye yeni uçuş seçenekleri sunarak hizmet kapasitesini artırdı. İlk uçuş, 6 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleşti ve Airbus A320 tipi uçak Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ‘su takı’ ile karşılandı.

Air Arabia Egypt’in ilk uçuşunu kutlamak adına düzenlenen törende, Air Arabia Doğu Avrupa Bölge Müdürü Nuket Angın ve İSG üst yönetimi hazır bulundu. Kabin ekibi ve yolcular çiçeklerle karşılandı ve misafirlere Türk lokumu ikram edildi.

Bu yeni hat, haftada üç frekansla hizmet verecek şekilde planlandı ve Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere karşılıklı olarak haftada üç kez gerçekleştirilecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, açılan ikinci pist ve artan kapasitesiyle şu anda 40 iç hat, 127 dış hat bağlantısı ile 55 ülkede toplam 167 destinasyona hizmet veriyor. “Şehrin Havalimanı” mottosuyla İstanbul’dan Türkiye ve dünyanın birçok noktasına erişim sağlanmaktadır. 2024 yılı başından bu yana, Sabiha Gökçen Havalimanı uluslararası 7 yeni hat açmıştır.

ISG İcra Kurulu Başkanı Serhat Soğukpınar, yeni iş birliği ile ilgili olarak, İstanbul’u turizm ve ticaret kapasitesi yüksek bir destinasyon olan Mısır’la birleştirmenin mutluluğunu dile getirdi. Haftalık uçuş sayısının artması ve farklı bir havayolu şirketinin katılımıyla çeşitlenmenin sağlanması önemli bir gelişme olarak belirtildi. Soğukpınar, misafirlere en konforlu seyahat deneyimini yaşatmak için geliştirmelerin süreceğini ve yeni havayolu şirketleri ile yeni destinasyonların Sabiha Gökçen’de sunulmaya devam edeceğini belirtti.

Exit mobile version