Göklerde 92 Yıllık Gurur

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, 92 yıldır kadirşinas Türk milletinin desteğiyle büyük hizmetler başararak bugünlere geldiklerini söyledi.

 
Her yıl 60 binden fazla gence verdiği ücretsiz havacılık kurslarıyla gökyüzüne yeni kanatlar kazandıran Türk Hava Kurumu (THK) devlet bütçesinden hiçbir pay almadan, Türk halkının destek ve yardımlarıyla havacılık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyor.
“HASSAS VE PAHALI BİR İŞ”
“THK Genel Başkanı Atılgan, “Havacılık hassas ve pahalı bir iştir. Yıllardır dünyanın her yerinde yüksek ücretlerle verilen havacılık eğitimlerini daha yüksek kalitede ve tamamen ücretsiz veriyoruz” dedi.
Atılgan, “Milletimizin kurumumuza yaptığı ve yegâne kaynağımız olan bağış, fitre zekât ve kurban derisi gelirleri sayesinde, ülke çapındaki 372’den fazla şubemiz ve eğitim merkezlerimiz aracılığıyla bu eğitimleri ücretsiz vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu. THK Genel Başkanı Atılgan, Türkiye’nin dünya çapında bir havacılık eğitim merkezi olması, hava araçlarının üretildiği ve bakımlarının yapıldığı bir üs konumuna gelmesinin, devletimizin öncelikli hedeflerinden olduğunu vurguladı.

Exit mobile version