Gaziantep Üniversitesi’nde Havacılık Sektörüne Yönelik Motivasyon Etkinliği. Serkan Kaptan’dan Öğrencilere Tecrübe Dolu Tavsiyeler

Gaziantep Üniversitesi'nde Havacılık Sektörüne Yönelik Motivasyon Etkinliği. Serkan Kaptan'dan Öğrencilere Tecrübe Dolu Tavsiyeler

Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlik, GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi’nde gerçekleşti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, gelecekte daha fazla uzman ve tecrübeli kişiyi öğrencilerle bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Prof. Dr. Yumrutaş, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan’ın katılımı için teşekkürlerini iletti.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan, öğrencilerle havacılık sektörü üzerine deneyimlerini paylaştı. Kaptan, sektördeki bilgi birikiminin yanı sıra yabancı dilin de önemine vurgu yaparak, öğrencilere İngilizce öğrenmelerini önerdi. “Havacılığa gönül vermiş olan herkesi şirketimizde kabul diyoruz” diyen Kaptan, öğrencilere sürekli öğrenmeye ve sorgulamaya teşvikte bulundu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Serkan Kaptan, “Fırsat buldukça okuyun, meraklı olun ve sorun” ifadelerini kullandı. Ayrıca, pandeminin havacılık sektörünü olumsuz etkilediğini ancak seyahat talebinin güçlü bir şekilde geri döndüğünü belirtti. Kaptan, küresel yolcu trafiğinin pandemi öncesine göre 2024’te 9,7 milyarın üzerine çıkmasını öngördüklerini paylaştı.

GAÜN Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nisa Seçilmiş ise etkinliğin Türkiye ve dünya havacılık sektörünün lider isimlerinden biri olan Serkan Kaptan’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, Serkan Kaptan’a teşekkür ederek bir hediye takdim etti.

Exit mobile version