flydubai ve Air Canada yeni bir ortaklık kurdu

flydubai

Dubai merkezli havayolu flydubai, Kanada, Orta Doğu, Doğu Afrika, Hint Yarımadası ve Güney Asya arasında uçan müşterilerine daha uygun seyahat seçenekleri sunmak için Air Canada ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yasal düzenlemelerin nihai onayı beklenirken, Air Canada’nın pazarlama kodu flydubai tarafından Dubai’den işletilen dokuz güzergâha yerleştirilecek ve müşterilere tek bir biletle bu pazarlara seyahat etme imkânı sunulacak. Bu dokuz güzergâh arasında Körfez İşbirliği Konseyi’ndeki Bahreyn, Dammam, Cidde, Medine ve Maskat’ın yanı sıra Hint Yarımadası’ndaki Kolombo ve Karaçi de yer alıyor.

Ayrıca, hatlar arası bir düzenleme sayesinde müşteriler Dubai’den flydubai’nin Orta Doğu, Doğu Afrika ve Güney Asya’da uçtuğu Cibuti, Katmandu ve Maldivler dahil 60’tan fazla noktaya sorunsuz bir şekilde bağlanabilecek. Bu destinasyonlardan 30’dan fazlası flydubai’ye ait olup Air Canada’nın diğer ortakları tarafından uçuş gerçekleştirilmemektedir.

flydubai Ticari İşler Müdürü Hamad Obaidalla ortak uçuş duyurusuyla ilgili olarak açıklamasında;

“Air Canada’yı ortak listemize eklemekten ve yolcularına flydubai ağında sorunsuz bir seyahat deneyimi sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Yolculara Dubai havacılık merkezi üzerinden bağlantı kurmanın avantajlarını ve rahatlığını sunan bu ortaklığı büyütmeyi ve aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Havayolları ayrıca Dubai’deki bağlantı sürecini daha da iyileştirmeyi planlıyor ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde duyurulmak üzere birbirlerinin sadakat programı üyeleri için genişletilmiş özellikler ve avantajlar sunmak için çalışıyorlar.

Koltuklar aircanada.com adresinden, Air Canada İletişim Merkezlerinden ve seyahat acenteleri aracılığıyla satışa sunuldu.

Exit mobile version