FUNDA OCAK`IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Dayanışma ve kardeşliğin en üst seviyeye ulaştığı bir rahmet ve bereket ayını daha geride bıraktık. Tüm dünyanın özlemini çektiği huzur ve barış ortamının sağlanmasına vesile olmasını umduğumuz bir mübarek bayrama erişmenin coşku ve mutluluğu içerisindeyiz.
Gönüllerimizi şenlendiren bu bayram coşkusunun bizleri birbirimize daha çok yakınlaştıracağına, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu güçlendireceğine inanıyorum. Ramazan Bayramının, iç ve dış düşmanların ağır hücumlarına kahramanca karşı koymaya çalışan aziz milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine katkı sağlamasını Allah’tan niyaz ediyorum.
Bununla birlikte Ramazanda zirveye ulaşan bu ilahi rahmet ve barış ikliminin, dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan din kardeşlerimizin karşı karşıya bulunduğu ağır sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum.
Bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet veren kıymetli çalışma arkadaşlarımın fedakâr mesaileri sayesinde, yolcularımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmesi için tüm tedbirler alınmış durumda. Sevenlerin kavuşması, uzakların yakın olması, bayramı memleketlerinde geçirmeyi arzu eden vatandaşlarımızın rahat bir yolculuk yapması için seferber olan DHMİ camiasına, havayolu şirketleri ve tüm paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum.
Bu duygularla; ülkemiz, İslâm âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması dileği ile Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum.
 
Funda OCAK
DHMİ Genel Müdür ve
Yönetim Kurulu Başkanı

Exit mobile version