Etiyopya Havayollarından yeni hat

Afrika’daki en büyük Havacılık Grubu ve SKYTRAX üyesi dört yıldızlı havayolu şirketi olan Etiyopya Havayolları, 02 Temmuz 2019 itibariyle Fransa, Marsilya’ya haftalık üç kez uçuş başlatmak için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi.
Marsilya, Fransa’nın en büyük ikinci şehridir.
Yaklaşan uçuşa ilgili olarak, Etiyopya Havayolları Grubu CEO’su Tewolde GebreMariam, “Fransa’nın en büyük ikinci kentini hizmet vermekten mutlu olacağız. Bir çok ülkeyi Afrika’ya bağlayan merkezimiz Addis Ababa’yı, Marsilya’yla da bağlayarak uçuşları başlatmak bize büyük bir zevk veriyor. 1971’den beri, 48 yıldan fazla bir süredir Paris’e uçuyoruz, bu yüzden Fransa’daki pazarda yeni değiliz. Ancak şimdi hizmetlerimizi Marsilya’daki yolcularımızla daha da yaklaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Avrupa ile Afrika arasında kurduğumuz bağlantı, ticari yatırım, turizm ve insani ilişkilerini kolaylaştırıyor ”dedi.
Vision 2025’te öngörüldüğü gibi büyüme ve başarı yolunda ilerlerken, Afrika’yı dünyanın geri kalanına daha da yaklaştıracak şekilde dünyanın her köşesine yeni yollar açmaya devam edeceğiz ”dedi.
Marsilya, Etiyopya’nın Avrupa’da 20. Etiyopyalı şu anda beş kıtada 120 uluslararası varış noktasına, ortalama filo yaşı beş yıl olan uçaklarla hizmet veriyor. Ayrıca, havayolunun Avrupa şehirlerine düzenlediği yolcu uçuşlarının sayısını haftada 60’a çıkaracak.

Exit mobile version