Erzurum Valiliği’nden Uçuş Açıklaması. Valilik, THY’nin yeni seferlerini duyurdu

Erzurum Valiliği'nden Uçuş Açıklaması. Valilik, THY'nin yeni seferlerini duyurdu

Son yıllarda büyük bir mesele haline gelen uçak sorunu ile ilgili Erzurum Valiliği’nden açıklama geldi. Türk Hava Yolları (THY), mevcut seferlerin ihtiyaçları karşılamadığı gerekçesiyle Ağustos ayında Erzurum-İstanbul ve İstanbul-Erzurum arasında ek uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

Erzurum Valiliği’nden Detaylı Açıklama

Erzurum Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türk Hava Yolları (THY) tarafından 06-22 Ağustos tarihleri arasında haftada 3 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe), 27-30 Ağustos tarihleri arasında ise 4 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) olmak üzere Erzurum-İstanbul ve İstanbul-Erzurum uçuşlarına karşılıklı ilave seferler koyulmuştur,” ifadelerine yer verdi.

Ek Seferlerle İhtiyaçlar Karşılanacak

Bu yeni düzenlemeyle birlikte, özellikle yaz aylarında artan yolcu talebinin karşılanması hedefleniyor. THY’nin bu adımı, Erzurum’dan İstanbul’a seyahat eden yolcular için önemli bir rahatlama sağlayacak.

Seferlerin Tarih ve Günleri

  • 06-22 Ağustos: Haftada 3 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe)
  • 27-30 Ağustos: Haftada 4 gün (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma)

Bu ilave seferler, yolcuların seyahat planlamalarını daha esnek hale getirirken, Erzurum-İstanbul hattında yaşanan uçuş sorunlarına da çözüm getirecek.

Exit mobile version