EMIRATES'DEN ÇALIŞANINA SAYGI

Emirates hava şartlarına direk maruz kalan apron ve uçak havuzlarında bakım ve arıza yapmak üzere görevlendirilmiş teknisyenleri düşünerek bu iklimlendirme özellikli çadırı kullanıyor.
Özellikle yazın doğrudan güneş ışığına maruz kalmanın, öğle sıcağında ısınmış yolda yürümenin bünyemizde yarattığı etkiyi dikkate alarak açık havada çalışmak zorunda kalan insanların durumunu düşünen Emirates teknisyenlerinin uçak havuzunda açıkta bakım yapan, sürekli ölçerek ve değerlendirerek çalışan bir eleman olması nedeniyle insan kaynaklı hataları azaltabilmek amacıyla bu çadırı kullanıyor. Bu örnek davranışın diğer şirketlere de geçmesi temennimdir.
Büyük şirket olabilmek sadece sefer ve uçak sayılarının devamlı artış halinde olması ile değil bu tür çalışanına saygı duyan ve açık havada çalışan elemanların iklim şartlarından korunabilmesini sağlayarak sıcak ve soğuk nedeniyle hata yapma riskini minimize etmekten de geçiyor. Ülkemizde de benzer yöntemlerle çalışma konforu artırılabilir ve insan hatası azaltılabilir… Ülkemizin en yoğun hava limanları da sıcaktan ve nemden önemli ölçüde etkileniyor; hele yazın bu etki insanın dayanım sınırlarını zorluyor. Emirates’e ait olan bu fotoğraflarda görülen ürünlerin daha da geliştirileceği projelerle hem sivil havacılık ve hem de savunma havacılığında uçuş emniyetimizin geliştirilmesine katkı sağlamakla birlikte çalışma hayatının eziyetten çok zevke dönüşeceğini düşünüyorum.

Exit mobile version