Emirates’de Sınıf Yükseltmenin İpuçları…

Dünyanın en iyi havayollarında, koltuğunuzu “upgrade” etmek ister misiniz?
Sadece yolcu  sınıfını değil, havayolu tercihinizi  de bir üst düzeye geçirin, Emirates ile…
Eğlenceli videolar, yaratıcı girişimler koltuk sınıfını yükseltmekle başlıyor.
TripAdvisor, her yıl dünyadaki en iyi otelleri, destinasyonları ve restoranları milyonlarca gezginin oylarıyla belirleyerek ödüllendiriyor. Travelers’ Choice ödül kategorilerine 2017’de  ilk defa hava yolu şirketleri de dahil edildi. Emirates 5 ödül aldı.

2017 TripAdvisor Yolcu Seçimi Ödülleri’ne göre; dünyanın en iyi havayolu ve en mükemmel Ekonomi Yolcu  Sınıfı Emirates Havayolları’na verildi.

Bu ödüle layık görülen Emirates, Economy sınıfında seyahat etmeyi teşvik etmek amacı ile  düzenlediği son pazarlama kampanyasını Ocak ortasında açıkladı.
Emirates’in en yeni reklamı, isim verilmemiş bir havayolu şirketinin check-in kontuarında upgrade (yükseltme) konusunda bir dizi karakteri bir araya getiriyor.
Liberal bir mizah anlayışına sahip olan senaryosu ile zengin anekdotlara giriyor.
Emirates’in Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Bölüm Başkan Yardımcısı Boutros Boutros, “Emirates Ekonomi Sınıfı verdiği hizmetle büyük itibar kazandı.  Her koltukta uçak içi eğlence sistemi dünya çapında. Yemekler mükemmel. Bagaj hakları ücretsiz ve verilen tüm hizmetler için fiatlar  mükemmel. Günümüzde, diğer havayollarının kabinlerindeki aktiviteleri kaldırdıkları, bacak mesafesini küçülttüğü ortamlarda, yolcuların koltuk sınıfının yükseltilmesi için verdikleri çaba ile bir bağ kurabileceğine inanıyoruz. Mesajımız basit,  Emirates ile uçabilme imkanınız varken, neden koltuk sınıfını yükseltmeye çalışasınız ki?”açıklamasında bulundu.
30 Saniyelik kampanyanın yapım şirketi  Y&R London.
Reklam filmi 2018 itibariyle, dünya çapında yayınlanacak
https://youtu.be/q7ZurrICWx4?t=5

Exit mobile version