Emirates, Dünyanın En İyi Havayolu Seçildi

Emirates, Dünyanın En İyi Havayolu Seçildi

Emirates Havayolları, Telegraph Travel tarafından gerçekleştirilen son bir çalışmada 90 küresel taşıyıcı arasında ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ olarak zirveye çıktı. Cuma günü yapılan duyuruda, Emirates’in sıralamada yer almasının arkasında dakiklik, bagaj hakkı, rota ağı, ana havalimanı kalitesi, filo yaşı, ödül programı değeri ve uçak içi yemeklerin kalitesi gibi 30’dan fazla faktörün bulunduğu belirtildi. Veriler, 18’den fazla bağımsız uluslararası ödülden, okuyucu anketlerinden, inceleme web sitelerinden ve uzman değerlendirmelerinden elde edildi.

Araştırmada Emirates, ‘takdire şayan bir kazanan’ olarak tanımlandı ve havayolunun ‘bagaj hakkından dakikliğe kadar hemen hemen her şeyi karşıladığı’ vurgulandı. Emirates, en fazla sayıda çift katlı Airbus A380’i işletiyor ve araştırma, A380’lerdeki Premium ekonomisinin gökyüzündeki en iyisi olduğunu da belirtti.

Başarılar ve Ödüller

Telegraph Travel tarafından yapılan araştırmada, 30.000 okuyucu Emirates’i küresel olarak en iyi uzun mesafe taşıyıcısı seçti. Havayolu, Haziran ayında Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde aldığı yedi ödül de dahil olmak üzere bu yıl toplamda 19 ek ödül ve takdir aldı. Emirates, Mayıs 2024’te Business Traveller Middle East Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Havayolu Şirketi’ ödülünü kazandı ve ‘En İyi Premium Ekonomi Sınıfına Sahip Havayolu Şirketi’, ‘En İyi Birinci Sınıfa Sahip Havayolu Şirketi’, ‘Orta Doğu’nun En İyi Havaalanı Salonu’ ve ‘En İyi Sık Uçan Yolcu Programına Sahip Havayolu Şirketi’ gibi dört ödül daha aldı.

Ayrıca, Emirates Skywards, Mayıs 2024’te Uluslararası Sadakat Ödülleri’nde ‘Orta Doğu Yılın Küresel Sadakat Programı’ ödülünü kazandı. Mart 2024’te AirlineRatings.com Havayolu Mükemmellik Ödülleri’nde Emirates, ‘En İyi Uçak İçi Eğlence’ ve ‘En İyi Premium Ekonomi’ kategorilerinde de en üst sıraya yerleşti.

Emirates, herhangi bir ödül veya anketle bağlantılı olmadığını, bu tür etkinliklere katılım için ödeme yapmadığını ve yukarıda belirtilen ödül, derecelendirme veya ankete sponsor olmadığını belirtti.

Exit mobile version